Reilu viikko sitten oli suunnilleen yhtä viehättävä kesäkeli kuin nytkin, mutta kun teemana on Hawaii, sade ja pimeys muuttuu äkkiä auringoksi. Joukkuekaverini Betty järkkäsi värikkäät bileet, joten leit kaulaan ja menoksi. Rakastan teemabileitä, niitä sietäisi olla enemmänkin!

Tässä teema-asuni, jätin tällä kertaa kookospähkinärintsikat kotiin :DÄlä pure mun ananasta...
Mona ja mahtava tuoppi:
Pikkulisko ei enää näytäkään niin paljon minulta, kun on otsis ylhäällä! Meitä aina väitetään saman näköisiksi, mutta se johtuu kyllä tasan hiustyylistä eikä kasvoista. No okei, ehkä vähän poskista, mutta ei muuten :D Team hamsterit ftw!

 
Sinisessä tukassa illan ehtoisa emäntä Betty.
 

Illan hämärtyessä meille oli vielä tarjolla tulishowta takapihalla, cool! 

Jaksaisin tuijotella tulitaiteilijoita vaikka kuinka kauan, se on jotenkin niin hypnoottista.

Ai niin ja illan finaali, kotimatkalla joku nuori poika huusi ohi ajaessaan autosta, että ootko sä se nelliinan vaatehuoneen nelliina?!! Voin kertoa että oli melkoinen what the... -hetki hahahah! On kyllä tasan ensimmäinen kaksilahkeinen koko blogihistorian aikana, kuka on minut tunnistanut ja lisäksi myöntänyt sen :-----D

Kommentit (12)

2/12 | 

Teemabileet on parhaita! Varsinkin joku hawaii-teema sopii hyvin tämmöseen aikaan, ku on ihan kylmää ja märkää, vaikka pitäis olla lämpöstä :(

elina
5/12 | 

Vitsi kun sulla on nätti asu! Saanko udella mistä oot ostanut tuon syötävän värisen mekon? :)

jee
6/12 | 

jeejee, vihdoin keksin miten voin lukea sun blogia bloggerin avulla! nyt tulee seurattua aktiivisemmin tätäkin blogia, jee!:-----)

7/12 | 

Voi kun olet taas kerran ollut nättinä. Olen melko varma, että oma mieskin sut tunnistaisi, koska on monesti nähnyt mun lueskelevan sun blogia :)

8/12 | 

Oletpas ihanan värikäs! :) Aika hassua muuten, jos vasta nyt ensimmäistä kertaa mies myöntää tunnistaneensa sinut, olethan kuitenkin melko pitkään blogiasi kirjoitellut. :) Ehkä miehet ovat yleensä vain niin ujoja myöntämään tuollaista...

Maatuska
9/12 | 

Mun mies on parikin kertaa sanonut nähneensä sut kaupungilla :). Se on useamman kerran kurkkinut mun olan yli että "no niin, taas sä luet tota blogia" =)

10/12 | 

Vau, ihanan hurmaavia ja värikkäitä kuvia! :) Teemabileet on kyllä parhautta.
Hahaa ja siellon ollut oikea tosifani kyseessä 8D

Helmiina
11/12 | 

Ihanan näköiset juhlat!Mitä teillä oli siellä tarjolla?
Pitäskö miunkin alkaa suunnittelemaan joitain teemabileitä lähestyvien synttäreiden kunniaksi...

12/12 | 

Onpas kivan oloiset bileet. Itsekin tykkään kovasti teemabileistä, harmi vain että omalla kameripoppoolla niitä ei tule oikein järkättyä muuta kuin Halloweeninä eikä silloin voi laittaa mitään söpöä päälle :D Mutta ihana asu jokatapauksessa :) <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012