Kolarin junaa odotellessa taivas oli kuin vesiväritaulu, upean värinen ja liukuvärjätty. Kului hyvin aika, vaikka juna oli tottakai myöhässä. Hämäryys oli mukavan armollinen asukuville, koska olin valmis sukeltamaan suoraan nukkumaan makuuvaunuun. Harmaa takki on Zarasta.

Lamppu päässä, lepakkohihat sievästi rullalla takin hihassa, ei helkkari :D Tämä postaus on oikeastaan harvinaisen todenmukainen kuva siitä väsymystilasta minkä Annin kulmahampaiden puhkeaminen on aiheuttanut. Eilen esimerkiksi aloin virittämään Annin ruokalappua pöydän ääressä istuvalle Sakulle, kun piti luonnollisesti laittaa se Annille. Ei tullut naurusta loppua kun tajusin mitä säädän :D

Kommentit (6)

Riikka
5/6 | 

Heimoi! Onko noi sun kengät Vagabondin? :) Oon harkinnut tollasten samanlaisten mustien ostamista, mutta mietin vaan sitä, että onko ne hyvät jalassa? Niiden nahka tuntui nimittäin melko kovalta, mutta kyllähän ne tietty sitten pehmenisivät käytössä...

6/6 | 

Haha! :DD En kestä! Oisin niin halunnut olla kärpäsenä katossa seuraamassa tuota ruokalappuepisodia. :DD

Näytät kuvissa hyvältä! Takki on etenkin superkiva! :))

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011