Lauantaina sain taas hyvä muistutuksen siitä, miksi musiikki on parasta nautittuna livenä. Kun pääsee pitkästä aikaa lempparibändinsä (tai yhden niistä monista) livekeikalle ja soittolistalla on vielä useampi lempparibiisi... myönnetään että olin lapsellisen innoissani. Mikään ei voita sitä huolettomuuden tunnetta kun voi hoilata ammuvainaan nuotilla biisien mukana. Eturivissä, tottakai.Innostukseni Egotrippiin lähti nimenomaan erittäin asiallisesta livevedosta noin 15 vuotta sitten ja se oli ihastusta ensi biisistä. Ennen tuota keikkaa tiesin oikeastaan vain Unihiekkaa-kipaleen, mutta keikan jälkeen tuli kiire levykauppaan. Letkeät renkutukset ovat ehdottomasti parasta kesäfiilistelyä mitä tiedän, mikä on vähän outoa koska pääsääntöisesti kuuntelen täysin erilaista musiikkia. Poikkeus toimii aina.

Keikkapaikkana oli naapurikylän eli Valkeakosken paperitehtaiden kupeessa pidettävät kaupunkifestarit, nimeltään Työväen Musiikkitapahtuma. Tämä oli jo 44. festarivuosi ja kävijöitä kerrottiin olleen 40 000, joten mikään ihan pieni tapahtuma ei enää nykyään ole. Tänä(kin) vuonna esiintyjiä oli laidasta laitaan, open stage -meiningistä Suomen tähtitaivaan kestosuosikkeihin. Me katsastettiin ystäväni kanssa Egotripin lisäksi Viikate ja Aurora, sekä kuunneltiin ilmaisalueella hetken aikaa turkulaista Sammalta.


Olen maailman tylsin festaripukeutuja, pääasia on vaatteiden rentous ja helppous. Eli T-paita, shortsit, Sakulta lainattu reppu ja perusnilkkurit. Paljon koruja. Repussa illaksi neule ja parkatakki.
Nyt otan asiakseni aloittaa taas seuraamaan esimerkiksi Tampereen keikkatarjontaa, eihän meiltä hurauta kaupunkiin kuin puoli tuntia suuntaansa. Liian helposti sitä vaan jumiutuu kotiin levyjensä kanssa.

Ps. Egotripin kaksi parasta biisiä: Gloria ja Tällaisena iltana. En osannut valita kumpi on parempi.

Kommentit (10)

lusene
4/10 | 

Millaista musiikkia sinä yleensä oikeastaan kuuntelet? :D Marilyn Mansonista olet joskus puhunut ja nyt tietysti Egotripistä, mutta muuta ei tule mieleen. Olet tyyliltäsi niin muuntautumiskykyinen, että voisin kuvitella levyhyllyssäsikin olevan vähän kaikenkarvaista kamaa.

Ursula
5/10 | 

Aivan samaa mieltä! Egotrippi on livenä aivan käsittämättömän hyvä. Noi sun suosikkibiisit on loistavia!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011