Oho, aurinko näkyi viitisen minuuttia joten sain syyn laittaa automatkalle aurinkolasit päähän. Eipä olekaan moista silmien suojausta tarvinnut pahemmin harrastaa viime kuukausina. Kirkasvalolamppu on kullanarvoinen kapistus tällä hetkellä, minun kohdallani se oikeasti toimii.Reiskat löytyivät Tampereelta Citykatseesta.Tämä on kyllä niin omituista että keskitalvella nahkarotsi riittää (tai no riitti just ennen joulua, ei riitä enää :D), jos tietää että ei tarvitse viettää aikaa ulkona useampia tunteja kerrallaan. Tuli mieleen että leuto alkutalvi saattaa vaikuttaa siihen että kaupoissa voisi olla (?) nyt joulun jälkeen aikamoinen valikoima ulkoiluvaatteita alennuksessa, että josko tähän väliin olisi otollinen aika iskeä urheilukauppohin ja hankkia kunnon lenkkitakki (ja ne housut, pääsin tässä kerran jo housukauppaan sisälle asti kun Anni nosti metelin, että ehkä ensi kerralla sovituskoppiin). Kaikella rakkaudella ysärin puolella ostetulle H&M:n laskettelutakille, alat olla elämäsi päätepysäkillä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015