- Yhteistyössä Divaani -

En ole hurahtanut Muumi-mukeihin ja etsi silmät kiiluen rillimukeja, vaan nyt seuraa kaupallisia tiedotteita armaalta työnantajaltani Divaanilta. Sisustuslehti Divaanin 7v. synttäreita pukkaa ja sitä myötä myös varsin kiva synttäritarjous. Jokaiselle Divaanin tilaajalle lähtee kaupanpäälle maailman suloisin Ivana Helsingin suunnittelema Muumi-laukku.


En tiedä kaipaako Divaani-lehti sen suurempia esittelyjä kun kerran täällä sivustolla blogi on, mutta kyseessä on kuukausittain ilmestyvä sisustuslehti missä käsitellään sekä ajanmukaisia muoti-ilmiöitä että vieraillaan upeissa erilaisissa kodeissa.Laukku on puuvillasatiinia ja sen mitat ovat 18x17x8 cm. Olkahihna 120cm. Tove Janssonin suunnittelema kuosi on 70-luvulta.


Tarjouksen tarkemmat tiedot:

Puolen vuoden lehdet (6 nroa) synttärihintaan 24,90 € (norm. 44,90 €) + tilaajalahjana Ivana Helsingin Muumi-pikkulaukku (arvo 59,00 €). Tilauslomakkeen ja muut infot löydät täältä KLIK.

Paljon onnea Divaani!

Kommentit (12)

Anna-Mari
2/12 | 

Hei! tiedätkö tuleeko laukku myös meille, joilla lehden tilaus on jo meneillään useampaa vuotta peräkkäin?

Jos ei niin kyllä taas uskollista kestotilaajaa sorsitaan.

Sussu

Voi ei, nyt on kyl niin nätti laukku että pitää oikeasti harkita tilausta!

Anna-Mari, en itse ainakaan ole koskaan saanut pitkäaikaisena tilaajana mitään uusien tilaajien huokutuslahjoja. Varmaan kannattaa kysäistä suoraan Divaanin asiakaspalvelusta?

Nuutsa

Ei nuo tilaajalahjat valitettavasti tule niille, jotka ovat jo tilaajia :( Nämä ovat sisäänheittojuttuja ainoastaan uusille tilaajille.

Irish Ansku
3/12 | 

Moiks! Satutko tietämään voiko tilata ulkomaille? Lomakkeessa tätä vaihtoehtoa ei ollut mutta jos kävisi tuuri

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

minulla on tuo laukku käytössä ja pakko sanoa että se on tosi upea :) ja yllättävän tilava, yleensä nämä tilaajalahjalaukut ovat aika pieniä, Ivana on poikkeus. Löysin kirppikseltä sellaisen vanhan Ivanan tilaajalahjalaukun missä on bambikuvio edessä, ja se on yksi käytetyin iltalaukkuni (koska sinne mahtuu kamerat sun muut ja se on silti siro).

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

-A
5/12 | 

Oli pakko tilata ihan vaan laukun takia! Niiiiin söpö! Ja kiva juttu ettei köyhän opiskelijan tarvitse sitoutua puotta vuotta pidemmäksi aikaa. :)

6/12 | 

Huhhuh! Nyt oli kyllä kans sellainen tarjous jota en vain voinut ohittaa, kun toi laukku alkoi jo useana päivänä pyörimään mielessä! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011