Nii. Tässä saattaa hyvinkin olla viimeiset nahkarotsikuvat tälle syksylle. Toivotaan vaan että sitä lunta ei ihan oikeasti tule hetkeen aikaan, koska en ole ehtinyt vielä lähimainkaan käyttää kaikkia ihania korkkareitani, joita ehdottomasti haluan syksyisin käyttää! Vai onko tämä sittenkin merkki siitä että minulla on liikaa korkkareita...


Ikivanhassa kirppikseltä bongatussa röyhelökukkahameessa on edelleen tuo musta reuna, jonka piiloon kääntämistä olen vatvonut vuosikaupalla. Kauhean vaikea päätös nääs, kääntääkö vai eikö kääntää.


Aaaah Little Lulut <3 Nämä olivat koko viime talven toimistokorkkareinani, mutta toin ne kesän tullen kotiin ja ajattelin valita jotkut muut tälle talvelle. Kauheasti päätöksiä (äääärimmäisen tärkeitä) pitäisi muka taas tehdä, koska nyt ollaan niiden ydinkysymysten äärellä: mitä korkoja haluan käyttää koko talven.


Mintin (Studio 25) nahkasiipikaulukset toimivat kauluspaitojen lisäksi myös ihan tavallisten teppareiden kanssa.Perjantai, ja minulla on aika suuhygienistille. Vaikka tiedän, että tämä ei tarkoita reikien paikkaamista vaan korkeintaan hammaskiven putsausta, takaraivossa kummittelee silti perustavanlaatuinen hammaslääkärikammo. Kultaisella 80-luvulla kun meihin muksuihin ei tuhlattu puudutusaineita, vaan reiät porattiin kylmiltään. Irvistän joka kerta, kun mietin omaa hammaslääkäriäni Viialassa, joka painoi lapsukaisen pään suht rehevien rintojensa väliin (hyvin pysyi pää paikoillaan) ja napsautti poran päälle. Hrrrrr.....!

Kommentit (18)

Rose
1/18 | 

Valossa oli oikein hyvä juttu Roller Derbystä! En ollut tajunnutkaan, kuinka
vaikeaa se pelkkä pystyssä pysyminen näyttää olevan, luistelusta puhumattakaan
:)

T100
2/18 | 

Mikä tää juttu on? Yheksänkytluvullakaan ei vielä vaivauduttu mitään puuduttelemaan. Muistan hammaslääkärin perustelleen sillä, että koko juttu on nopeammin ohi kun ei puuduta. Hyvät traumathan siitä jäi, itkin viimeksi kun hammasta paikattiin. Olen nyt 30. Semmosta.

Marion

Itse muistan myös itkeneeni lapsena hammaslääkärissä - jo pelkästään siitä syyllistämisestä ja alentuvasta suhtautumisesta kun pelkäsin kipua. Puhumattakaan siitä itkusta sitten kun sattui... Nyttemmin on ollut onneksi myös hyviä kokemuksia, vaikka on takana vaikeita viisaudenhampaanpoistojakin. Tuo poraaminen kyllä saa edelleen hien pintaan, vaikka tiedän nyt mahdollisuudesta siihen puudutukseen. En todellakaan ymmärrä miksi lapsena piti kärvistellä moinen operaatio ilman apuja, palkkioksi kun ei tosiaankaan luonne kasvanut - hammaslääkäripelko sitäkin enemmän...

bubbs
4/18 | 

Mulla on aika huonolaatuiset, murenevat hampaat, ja niitä on jouduttu laittamaan aika tavalla, juurihoidoista ja poistoista lähtien. Pahinta kaikesta on silti ollut käynti suuhygienistillä, ja se (ultraääni)hammaskivenpoisto. Tuntui, kuin vetäisi ienrajoja ompelukoneella, tai tykittäisi pienellä puukolla.. Ja mulla ei kuulemma edes juuri ollut hammaskiveä! Silti, koko kroppa sätki kivusta siinä tuolissa, ja hygienisti vaan tykitti tauotta menemään. KA-MA-LAA.

(Oletan, että tähän aikaan olet jo selvinnyt pois hoidoistasi, tarkoitus ei ollut pelotella!)

5/18 | 

Äänestän, että älä käännä! Helma ja koko hame on söpöjä noin. Ja tuo laukku. Ja takki. Ja oikeastaan kaikki asussa. :D Mulle mieluisaa värimaailmaa taas. Nuo siipikaulukset toimii mun mielestä vielä paremmin t-paidan kanssa.

mymmeli
7/18 | 

Täällä Helsingissä on vähän sama juttu sään kanssa ja että kun pelottaa. Pari päivää sitten sain melkein sydänkohtauksen kun olin syksyisen sään alkamisen kunniaksi laittanut jalkaan parikan nilkkurit ja kesken kävelymatkan alkoi sataa rakeita ja vettä samaan aikaan. Ei siinä auttanut muu kuin juosta tuhatta ja sataa kouluun....kengät kainalossa.

Marion
8/18 | 

Samat hammaslääkärikammot täälläkin - ja kävin tänään aamusta hammaslääkärillä!
... Ja parin viikon päästä uudestaan, ja sitten se porakone surisee, sur rur... VIimeksi on paikattu hampaita kakarana ilman puudutusta, ihan järkkyä puuhaa... Ehkä nyt 32-vuotiaana voisi saada sen puudutuksen kun latoo tarpeeksi rahaa tiskiin... :D

Elina
9/18 | 

Tuo puuduttamatta reikienpaikkaus on niin tuttua myös mulle! Mulla on aina ollut suht paljon reikiä, vaikka hampaita kyllä hoidinkin ihan ohjeiden mukaan. Ei silloin lapsena ja nuorena terveyskeskuksen hampulääkärillä tosiaan edes annettu vaihtoehdoksi mitään puudutusta, perusteena just tuo, että siihen menee vaan aikaa. Päinvastoin, lähinnä syyllistettiin, kun niitä reikiä kerran jouduttiin paikkaamaan, että oma vikasi, jospa nyt sit oppisit hoitamaan... hyrrrr. Ja tissipuskurilääkäri oli meilläkin yläasteella :)

Olga
11/18 | 

Ah, tuo hame ihastuttaa vuodesta toiseen! Ehkä käänätäisin helman, mutta ei se toisaalta niin paljoa haittaa, että saattaisi jäädä kääntämättäkin. :D

Hrr, minulla on tulevalla viikolla hammaslääkäriin meno ja vaikken ole koskaan sitä liiemmin pelännyt, niin nyt monen vuoden tauon jälkeen vähän vavisuttaa, kun epäilen, että homma menee juurihoidoksi. :S

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013