Huomatkaa tänä yönä Yle Teemalta Oscar-gaalan livelähetys! Punaisella matolla astellaan klo 02:00 ja varsinainen palkintogaala alkaa klo 03:30. Juontajana tämän vuoden gaalassa toimii Barney St.. Neil Patrick Harris.


Jos valvominen ei innosta, maanantaina 23.2. uusinta klo 19:00 (punainen matto) ja 20:15 (gaala). Popparit valmiiksi ja pukuja ihastelemaan.

Kommentit (6)

Voi elämä! Nyt kyllä ekaa kertaa nyppii Oikeasti kun en ole enää koulussa = ei ole koululaisten lomia. En voi valvoa Oscareita! Nyyh! Mihin hävisivät huolettomat päivät ja loputtomat lomayöt!

Huomenna on pakko kyllä skipata jumppa ihan vain tämän takia. :'D rankkaa.

Joonas

En kukkunut, mutta Birdman voitti pari, jes! Kävin just katsomassa sen reilu viikko sitten ja diggasin ihan hullusti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Blogiarkisto

2018
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011