Sisäinen syksyihmiseni on melkein innoissaan, kun on saanut käyttää heinäkuussa neulevaatteita :D aamuisin junaa odotellessa on ollut niin kylmä, että jopa muhkealla neuleponcholla on jäätynyt pystyyn! Mutta tässä saa samalla hyvää harjoitusta syksyä varten ja officella on ilmastoinnin vuoksi viileää joka tapauksessa, joten minua ei pahemmin heinäkuun epähelteet ole haitanneet. 

Tämä on ensimmäinen vuosi työelämään pysyvästi siirtymisen jälkeen, kun en pidä kesälomaani "juhannuksestaneljäviikkoa", vaan tuuraan tiimiäni muiden lomaillessa. On melkein omituista, että heinäkuu on puolessa välissä ja minun kesälomani on vasta tulossa! En itseasiassa muista että olisi ikinä ollut elokuussa lomalla. Kerrankos sitä :)

Mutta ne heinäkuun toimistovaatteet. Ponchot ovat yksi lempiasioistani pukeutumisrintamalla. Kaikki käy, sekä kepeät pitsiponchot että villavat paksut ponchot. Näin kesäaikaan poncho on hyvä takin korvike, koska joku raja nyt sentäs heinäkuussakin, kieltäydyn paksuista takeista vaikka sataisi räntää. 

Poncho on helppo pukea sekä housujen että mekkojen kanssa, tässä asussa alla on polvipituinen kapea tuubimekko. Korkonilkkurit ryhdistäisivät asun, mutta valitsin sämpyläkengät mukavuuden vuoksi. Laiskuus huipussaan... ja jalkaparkani olivat kokeneet kovia edellisenä päivänä korkkareissa. 

Tämä kyseinen raitaponcho suurella muhkealla kauluksella on Lindexiltä. Sämpyläkengät ostin San Franciscosta.

Onko muita heinäkuun duunareita paikalla?

Kommentit (13)

Aamuäreä

Lindexiltä, sanoo  Nelliina tossa ylläolevassa postauksessa. jossa esittelee ponchon.

Hurmioitunut
3/13 | 

Täällä toinen duunari, jonka kesäloma on vasta elokuussa. Tosin junan sijaan odottelen kyytiäni bussipysäkillä. Melko erilaisia aamuja on kesän aikaan ollut: milloin saa humpsutella hamehelmoissa, milloin sadetakissa, milloin paksummassa neuleessa. Töissä onneksi mukavan rauhallista, kun suurin osa talon väestä on lomalla "neljäviikkoajuhannuksesta".

ReetaJohanna
5/13 | 

Töissä minäkin koko heinäkuun. Tosin ei haittaa yhtään; ei ole kauhean kummoiset lomakelit, enkä välitä ruuhkasta. Lomailen sitten syssymmällä.
Meilläkin Ideaparkin tomistolla on viileää. Tai ainakin minulla on, muut tuntuvat menevän hyvinkin kesäisissä vaatteissa. Minulla pitää olla ainakin huivi aina töissä, että saan sen harteille. Tietokoneella näppäily ei kauheasti saa verta kiertämään (paitsi kun ne eivät toimi).

Siiri-i
6/13 | 

Töissä ollaan juu, tosin tämä viikko enää ja sitten se loma viimein koittaa :) En kylläkään ehdi jäätyä työmatkalla, työmatkaa kun on öbaut 300 metriä. Ja officella suorastaan trooppien ilmasto joten kesäisissä vetimissä mennään!

paulii
8/13 | 

Vielä tämän viikon aherran töissä ja sitten lomalle. Työkaverin kanssa jaetaan aina heinäkuu puoliksi, tänä vuonna halusin tän jälkimmäisen puoliskon, yleensä työkaverini on halunnut sen. Kivahan se on vähän vaihdella loma-ajankohtaa. ? En itse pidä pontsoista mutta tuo raidallinen on aivan ihana! En myöskään osaa käyttää kesäisin takkeja, osaisinkohan pontsoa...

Sanni
9/13 | 

Ihana tyyli, ihana tuo poncho. Raidat rulettaa! Nää toimistovaatepostaukset tulee tarpeeseen kun nytkin oli kriisi pukeutumisesta, kun ulkona on lämmin ja sisällä ilmastointi puhaltaa kuin napajäätiköllä konsanaan. Mulla ehti jo olla 4 viikon reissuloma mulle epätyypilliseen tapaan, kun loppukesästä tykkään. Tosin tätä heinäkuun duunia ei ole kuin pari viikkoa niin seuraava loma koittaa. Kesällä töissä on usein toisenlaista, kun väkeä on vähemmän töissä ja läppä lentää jotenkin hulvattomammin työn ohessa;)

TM
10/13 | 

Ihan kuin itse olisin kirjoittanut tuosta loma-asiasta. Olen aina ennen lomaillut aloittaen joko juhannuksena tai viikko sen jälkeen. Mutta nytpä olen töissä kollegoita tuuraillen ja itse lomailen vasta elokuussa. Virkistävän erilaista :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011