Luojan kiitos ehdin vielä eilen käyttää maailman kauneimpia nilkkureita, ennen kuin lumimyräkkä valtasi Tampereen. Yöllä kotiin rämpiminen tuiskuttavassa pyryssä 10 sentin korkkareilla olikin sitten jo ihan eri tarina, olisi varmaan itkettänyt jollei olisi naurattanut. Ja luojan kiitos osa 2, että en laittanut illalla jalkaan enää näitä Otso Mäensivun kenkiä, olisin nimittäin aivan varmasti kävellyt kotiin mielummin sukkasillaan, kuin asettanut kenkäkaunokaiseni alttiiksi lumelle.
Nainen tekee mitä vaan kenkiensä eteen ;)
 

Edellisessä postauksessa kerroin rakkaudestani avaimiin, mielestäni ne ovat yksiä kauneimpia koruaiheita. Tämä patinoituneen näköiseksi käsitelty avain on tarttunut mukaan  joltain ulkomaanreissulta.

Se olisi sitten taas kerran viikonloppu edessä, tuntuu että aika juoksee niin kauheaa vauhtia että en pysy mukana!

Ps. Liikkiksen puolella käydään läpi armaan pikkusiskoni -10 kilon painonpudotusta, ja kyselytunti on avoinna :) Klik!

Kommentit (3)

2/3 | 

Tiedän niin sen kauhuntunteen kun jalassa on ne parhaat ja ihanimmat kengät ja yht'äkkiä taivaat aukenevat ja ensimmäinen ajatus on "MUN KENGÄT!" Ne kauhun hetket kun hyppelehdit lätäköiden yli, toivoen että loikka riittää, eikä mokalle roisku pisaraakaan vettä. Kesällä ja syksyllä tuli parikin kertaa mieleen tuo "mitä jos tunkisin kengät laukkuun ja jatkaisin sukkasiltaan".

Minea
3/3 | 

Hei eikös toi koru ole Bijou Brigittestä? Tai sitten jossain vaan myydään hämmästyttävän samanlaisia koruja kuin meillä, oon siis töissä BB:llä niin siksi pisti erityisesti silmään ko. ketju :D Tampereeltahan löytyy myös Bijou Brigitte, mutta sen varmaan tiesitkin jo:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011