Terve pähkinänruskea.


g4

g4

En ehdi ikinä kotiin niin että saisin kuvan luonnonvalossa argh! No, ruskea se nyt kuitenkin on jos tuosta yhtään selkoa saapi. Pohdittiin viime syksynä SIM:in kouluttajan kanssa tehdessäni heille bloggaristailausta Muoti- ja kauneusmessujen hiusmuotinäytökseen, että he voisivat jossain välissä tuunata tukkani uuteen väriin ja nyt vihdoin saatiin kalenterit kohtaamaan.  Tsiljoona kiitosta SIM:in Heidille ja Harrille :)

Tästä on jossain vaiheessa tarkoitus vaalentua vielä ihan vähän ja sitä odotellessa taistelen vastaan hinkua värjätä kunnon punaiseksi. Nyt on oikeasti pidettävä käpälät irti punaisesta.

Kommentit (16)

2/16 | 

Ihana väri! Itse odotan kauhulla minkä värisenä poistun huomenna parturista, koska mustaa pehkoa olis tarkoitus alkaa muuttamaan porkkananpunaiseen suuntaan. Toisaalta lopputulos on ehkä ammattitaitosen ihmisen jäljiltä aina parempi kuin jos itse alkaisin läträämään vetyperoksidin kanssa :D

4/16 | 

Oi!!!! Mä olen halunnut vaaleampaa ruskeaa hiuksiini jo monta vuotta mutta kampaajani ei suostu sitä vaalentamaan. Äääää, tuo väri näyttää ihanan raikkaalta!

Ansku
6/16 | 

Heh! Arvoin, että alanko vaalentamaan tummanpunaista päätä vaiko vedänkö taas kerroksen punaista - ja sitten luin sun fb-päivityksen tästä hiusasiasta ja arvaat varmaan, että punainen väri jäi kauppaan ja värinpoisto tarttui matkaan :-D Näin se menee :-D En ole vielä koittanut tuota värinpoistoa, en viitsi koittaa sitä jos pitää seuraavana päivänä kömpiä duuniin :-P

Ansku

Hyvältä näyttää siis sinulla! Koko ajatus mun vaalentamishommaan lähti, kun selailin sun vanhoja blogimerkintöjä, ja sulla oli jossain välissä ollut sellainen ihana vähän vaaleampi ja punaisempi pehko. Sellainen on kotivärjääjän toiveissa :-D (no, tulos tulee olemaan varmaan jotain ihan muuta mutta inspiraatiota sieltä sain!).

minx
7/16 | 

Aloin lukemaan Nelliinan vaatehuonetta silloin kun sinulla oli punaiset hiukset, joten miellän sinut aina punatukkaiseksi. Punainen on muutenkin vaan niin sun väri! :) Mutta tuollainen punaruskeakin sopii sulle oikein hyvin♥

11/16 | 

Todella kivan lämmin väri tuli tuostakin :) Itselläkin tavallaan kova hinku takaisin ruskeeseen, kyllä tähän punaiseenkin tukkaan kyllästyy vaikka tavallaan rakastan sitä ihan älyttömästi. Vaihtelu virkistää kuitenkin aina :)

Tanja
12/16 | 

Voi luoja, just muutama viikko sitten mietin, että millonkas ajattelit taas värjätä punaisen tukan ku se sopii sulle niin megahyvin!! :D

13/16 | 

Nämä ruskeat hiukset kyllä sopivat ihan älyttömän hyvin sulle :-) Itselläni on ollut jo vuosia punaiset hiukset ja nyt olen alkanut värjäilemään hieman ruskeammilla sävyillä. Silti tekisi mieli palata taas takaisin punaiseen.. :-)

14/16 | 

Aah, aivan ihanat. Nyt ne näkyi vielä paremmin noissa uusissa kuvissa. Huuuh! Ja mun mielestä ne on nyt ihan täydelliset!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla