Ilmavat maximekot ovat näillä keleillä parasta mitä tiedän. Pysyy viileänä, mutta kangasta on kuitenkin tarpeeksi. Läpinäkyvät harsokankaat vaativat toki alleen alusmekon, jonka pituutta voi vaihdella oman mielen mukaan. Helteellä on ihan ok, että koivet kuultavat hieman läpi.

Nämä kuvat on otettu vastavaloon, eli ihan näin läpinäkyvä koipiosasto ei oikeasti ole. Pitkällä alushameella helmasta saa halutessaan täysin peittävän.

Ei välttämättä ollut kuningasidea mennä tepastelemaan vaaleanpunaisilla mokkatossuilla vasta leikatulle nurmikolle, mutta onneksi sain harjattua kengät puhtaaksi! 

Kommentit (1)

lusene
1/1 | 

Sinulla on niin kauniit jalat, että kyllähän niitä sopii vähän esitelläkin! Söpö mekko. Oma maksimekkometsästykseni on kestänyt nyt ehkä neljä vuotta :D Vieläkään ei ole löytynyt sitä oikeaa, mutta toivo elää. Tällaiselle tapille on hankala löytää oikean pituista ja olen vielä aika nirso.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010