Nyt kun helteet antavat odottaa itseään, mutta hellemekot sen sijaan eivät halua odottaa, pitää keksiä keinot pukea kyseiset vaatekappaleet keliin sopien. Suomen kesä on lyhyt ja jaadajaada, joten turha jäädä odottelemaan +25 lämpöjä. Mekko ylle, rotsi niskaan ja nilkkurit jalkaan. Tämä kukkamekko on vanha tuliainen, muistaakseni Lontoosta.


En koskaan muista miten näppärä kampaus yksinkertainen tavallinen letti on! Pitäisi muistaa käyttää useamminkin, eikä kiepauttaa tukkaa aina nutturalle huonon hiuspäivän koittaessa.Siitä lähtien kun näin Ivana Helsingin parin vuoden takaisessa muotinäytöksessä mustia korkonilkkureita kepeiden kesämekkojen parina, olen halunnut yhdistää kesämekot ja nilkkurit. Tällä hetkellä kun sandaaleissa jäätyy varpaat, tämä systeemi toimii paremmin kuin hyvin. Muistankohan ihan oikein että ne näytöksen nilkkurit olivat Sorelin? Vai Finskin? Tätä dementian määrää taas.

Kommentit (9)

Peura
1/9 | 

Kuvissa näkyvä lettihän on juuri ihana! Omaan silmään sivuletit harvemmin näyttää hyvältä jos pötköstä tulee kauhean paksu. Sirous kunniaan!

Ja tuo mekko on tosi nätti <:

Marjukka
2/9 | 

Nyt syytän sinua, minkäs teit:
Menin ja ostin eilen keltaisen neuletakin!

Koko kevättalven ihastelin keltaista neuletakkiasi, ja se jäi kytemään johonkin takaraivoon, kuinka kiva sellainen olisi. Eilen sen työmatkalla Helsingissä sitten löysin, pääosin puuvillaisen neuletakin Monkin alesta, vain 15 euroa.

Mutta siis sinun syytäsi!

Marion

Moikka!

Liruletti liittyy keskusteluun! :D Miten letistä saisi muhkeamman näköisen? Ponnariin olen löytänyt taannoin "ponnarituubin" ryhtiä tuomaan, mutta ohuen ja liukkaan hiuslaatuni vuoksi letit ovat mitä ovat... Olisi kiva saada niihinkin vähän boostia. :)

4/9 | 

Letti on kiva mutta siitä huono että se paljastaa miten ohuet oikeasti hiukset ovat. Jos on kunnolla hiusta niin letit on kauniita :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012