...eikun maanantai, periviholliseni ja ensimmäinen työpäivä. Ja sen surupuku on musta.


No joo joo, oikeasti tämä on ihan hauskaa :D arki nytkähti vihdoinkin liikkeelle ja saan pitkästä aikaa vähän ryhtiä maailmaan. Edelleen saa nauttia sandaaleista ja kepeistä teeppareista, ja ihan pian päästään käsiksi rakkaimpaan vuodenaikaani, syksyyn! Hurraa! Pää on ihan pyörällä neulesukkisten ja avokkaiden tulevista liitoista, syksy syksy tuu jo!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (19)

2/19 | 

Todella ihanat kengät! Vielä on kesää jäljellä..:P
Tykkään tosi paljon sinun tyylistäsi kirjoittaa ja blogata, ihanaa että tästä välittyy sellainen rento ja epäpönöttävä fiilis.

Auringonpaistetta arkeen!

Sennu
7/19 | 

Musta on loppukesän väri :) Vielä alkukesästä ihmettelin, miksi kukaan haluaisi pukeutua kesällä mustaan; mieli kaipasi ylle vain valkoista... Nyt kaikki on toisin, valo on toisenlaista. Musta ja elokuu sopivat yhteen! Hauskaa työpäivää!

Aba
9/19 | 

Niinhän se loma loppuu itselläkin,huomenna töihin taas ja alkaa vk töis ja vk vapaa rytmitys,sitä tää hoitoala teettää ja yökkönä oleminen.
On kyllä niin motivaatio jossain kuusessa =) no eiköhän se sieltä löydy.....muutaman yön jälkeen,tai sitten ei.
Ja syksyä odotellessa,pidän siitä myös,enempi kun helteistä.

Elisa
10/19 | 

Onko sulla jalassa Your Facen korkkarit joissa on käärmekuosinen korko? Mulla on samat korkkarit ja tykkään niistä, mutta olen niin laiska ja mukavuudenhaluinen että ei tule kyllä työpäiväksi puettua päälle. Paitsi jos on joku edustusjuttu töissä.

Elisa

Hehe, toisaalta niinkin. Ja näyttäishän nuo omatkin sääret vielä päheemmiltä jos laittaisi korkokengät jalkaan. Mutta mitä nätimmin ja epäkäytännöllisemmin pukeudun, sitä todennäköisemmin vastaan tulee roskalava jonne on pakko hypätä dyykkaamaan tms. Että siihen se naisellinen tyylikkyys viimeistään karisisi :D

myohmy
11/19 | 

Joku mainitsi Timo Rautiaisen, tunnistin myös surupuku viittauksen, mutta minulla alkoi välittömästi otsikon luettuani soida päässä Simon & Garfunkel Sound of silence. Niin kaunis kappale.

atomi
13/19 | 

Hei älkää pliis olko vielä niin syystunnelmissa! Kaikilla ei ole kesäloma edes alkanut. Onko elokuu syksyä? Itse olen aina rakastanut lämmintä elokuuta ja tummia öitä, joista ei lapissa ollut kun kalpea aavistus.Miksi meidän lyhyt kesä pitäisi olla vielä lyhyempi. Kyllä se syksy sateineen ja koleine ilmoineen sieltä tulee vaikka olis minkälainen intiaanikesä tulossa. Eikö nautittaisi elämästä tässä ja nyt...:)

eeelina

Nimenomaan. Elokuu on vasta alussa ja tää on vielä ihan kesää. Kyllä sitä syksyä ehtii vielä fiilistelemään ihan riittämiin!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011