En oikeasti saa tätä intoani purettua sanoiksi sitten millään. Lähden aamuyöstä poikien kanssa Liverpooliin kuten kunnon futisvaimon kuuluu, mutta jatkan sieltä matkaa. New Yorkiin! Tässä vaiheessa on pakko nipistää itseäni, lähden nimittäin H&M:n vieraaksi H&M for Versace -lanseerausjuhliin. Arvatkaa kuinka kamalaa on ollut olla hipihiljaa tästä monta viikkoa! Saan ilokseni muutaman päivän kunnon turistiaikaakin, eli matkaoppaat on pakattu laukkuun.

q8

Otan läppärin laukkuun mukaan ja lupaan raportoida seikkailuja reissusta käsin suoraan tänne. Nyt on vihdoin käyttöä fisulinssillenikin, kun on riittävän korkeita rakennuksia kuvattavana.

Pienet paniikin aiheet tosin tuottavat tällä hetkellä harmaita hiuksia; 1) käynnissä on elämäni iltamekkokriisi itse bileitä varten ja siihen päälle en löydä Styleinin mekkoani mistään! 2) rakas uskollinen kamerani on alkanut sekoilla ja pätkiä, mikä on kerrassaan loistavaa, koska ostin siihen juuri uuden monen sadan euron putken! Ei voi katsokaas olla liian kivaa, ehei.

Lisäksi painin seuraavan ongelman kanssa: suomidesignia ylle Versacen juhliin vai onko rikollista pukea jotain, mikä on kotoisin naapurimaasta :D What say you?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (43)

Piia
3/43 | 

Olen täysin samaa mieltä Merjan kanssa, puet mekon, jossa viihdyt. On ihan sama, minkämaalaista designia, kunhan olo on mukava. :) Hyvää reissua ja paljon kivoja kokemuksia!

6/43 | 

Iik, oon ihan täpinöissä sun puolesta. Siis lähinnä New Yorkin takia enemmän kun Versace jutusta ..^^ Samaa mieltä muitten kanssa, laita päälle jotain missä viihdyt ;) häv fan!

8/43 | 

Oi oi oi, mäkin pääsen keväällä NYC:iin.. Ihanaa matkaa!! Odotan suurella mielenkiinnolla stooria ja kuvia. :)

9/43 | 

Loistavaa! Tapaatkohan Donatellan? :-) Hauskaa matkaa ja laitahan kuvia meille innokkaille lukijoille sitten kun ehdit.

Henna
10/43 | 

En oo onneksi yhtään kateelinen... :D Laita Parikat jalkaan, nii etköhän edusta suomea ihan tarpeeksi.

11/43 | 

Minusta olisi vain hienoa, jos päälläsi olisi suomalaista designia siellä juhlassa. Vähintäänkin Parikat. ;)

hanne
12/43 | 

Ei oo totta oikeesti! Mä oisin tullu hulluks tosta hiljaa olemisesta :D Mut mitä pukeutumiseen tulee: omantunnon rauhoittamiseksi voi tietysti pukea suomalaista, mutta jos yhtään lohduttaa niin Jenkit ei tasan tarkkaan tiedä missä Suomi on, joten ruotsalainen suunnittelu on ihan yhtä hepreaa ja menee täydestä ku väärä raha. Ruotsia ne ajattelee kuitenkin ku kuulee sanan Skandinavia. ("How far of a drive is Finland?" Ja sit ku selität ystävällisesti, että ei, Suomi ei ole Jenkkien osavaltio vaan Euroopassa: "Is Finland where Peter Forsberg is from?" Siinä vaiheessa tekee mieli alkaa kääriä hihoja. :D)

13/43 | 

Ei oikeesti :DD Apua meen ite tääl ihan lukkoon!! Onneks olkoon tosi paljon ja Ota paljon kuvia myös ite kaupungistakin, sillä eräs erittäin kateellinen haluaisi joskus itekkin mennä sinne :)

14/43 | 

Mä äänestän Suomi-designia! Mutta jos ei sopivaa suomimekkoa löydy niin onhan ne Parikatkin kova sana :)

noora
15/43 | 

Oijoi, mahtavaa! Nauti! :) Niin, ja puet päällesi jotain sellaista, missä viihdyt. Yksinkertaista, eikös. :D

Fiipi
16/43 | 

Oi! Olen kateellinen, olen kuin Grinch jouluvaras, siis kateudesta vihreä.

Oikein ihanaa matkaa! Ja sitten niin iso matkapostaus ku voit vain tehdä paluusi jälkeen. Aion ensi vuonna (jos voitan lotosta...) lähteä käymään New Yorkissa! Tai ainakin Pariisissa, tai Barcelonassa. Edes jossain. No onneksi ensi kuussa pääsen Kööpenhaminaan :)

17/43 | 

Äänestän kotimaista asua. Mutta tosiaan, kuten edelliset kommentoivat tärkeintä kuitenkin on, että tunnet olosi mukavaksi.

18/43 | 

WOW, siistii! Määki kannatan kotimaista tekelettä päälle. Ehkä mieluiten vaikka jotakin sun omatekemää. Sit kaikki kehuu sun mekkoa ja kerrot tehneesi itse ja oot kohta Versacen suunnittelija! :D

kamikaze
19/43 | 

Suomi-designia ehdottomasti. Meillä on niin upeita suunnittelijoita, että on hienoa päästä esittelemään heidän luomuksiaan isolle maailmalle. :) Toivottavasti löydät jotain kivaa, koska pitäähän siinä vaatteessa viihtyä ja tuntea olonsa turvalliseksi. Mahtavaa matkaa!

20/43 | 

Woow oon superkade, mahtavaa reissua!! Mulla on ollut Nykin matkakuume viimeset kolme vuotta ja pahenee koko aika, kohta varmaan otan jonkun äkkilähdön :)

22/43 | 

kuulostaa mahtavalta! mitä vaatteisiin tulee nii eikun vaan päälle ihan mitä itse haluat..hällä väliä onko suomi designia, Versacea vaiko kirpparikamaa! Pidä hauskaa! xxx

23/43 | 

Jumankuikka! Et sitte ookaan ku vasta kolmas tuttu, joka tässä viikon sisään suuntaa NYC:iin hortoilemaan. Tää maailma on toisinaan ihan epäreilu paikka, ainaki meiän Suomeen jäävien silmin. :D

25/43 | 

Don't worry, se sun putki kyllä sopii muihinkin samanmerkkisiin kameroihin :).

Hauskaa matkaa, kuulostaa törkeen siistiltä. Mitä se tietysti onkin.

26/43 | 

Kuolin just kateudesta, ensiksi jo ihan New Yorkin takia ja sitten vielä tuon itse tilaisuuden. Ihan mahtavaa!

Ehdottomasti heität jotain suomalaista päälle, jos vaan sopiva mekko löytyy. Hienoahan se on kotimaataan edustaa noin näyttävässä tilaisuudessa :)

Windi
27/43 | 

WAAAAA Versace!! Nyt ollaan niiiin kateellista, niin kateellista! Versacen näyttely Helsingin Design-museossa joskus vuosiavuosiavuosia sitten oli SE juttu miksi lähdin opiskelemaan muotia vuosiavuosia myöhemmin! Ja siitä saakka ku H&M ilmotti tosta yhtystyöstä rakastamani muotitalon kanssa aloin sniiduilee elinkustannuksissa, syömään vain makaronia ja säästämään lähes kaikki palkkatuloni tuohon 17.päivään ja otin duunista vapaata jotta pääsen heti aamulla valkkaamaan parhaat päältä! ;) Oon onnellinen sun puolesta! Tsemppiä kameran kanssa, kuvaa PALJON, nauti ajasta Nykissä ja pukeudu mukavaan, omantyyliseen mekkoon, punaa huulet kunnolla ja Parikkaa jalkaan ja käsivarteen, niillä kelpaa edustaa ja mainostaa Suomalaista muotitaituruutta! Onnea!!

Sini
28/43 | 

Kääk! Oon niin kateellinen! Palasin juuri maanantaina itse Nykistä ja sydän taisi jäädä sinne. :) Ihana kaupunki.

Meinasin itse sanoa aluksi, että suomidesignia päälle, mutta laita nyt ainakin Minna Parikat jalkaan, muusta viis, kunhan viihdyt!

eve
29/43 | 

Ihan mahtavaa, oon onnellinen sun puolestas ja jään innolla odottelemaan postauksia Nykistä:)

iipu
31/43 | 

Huh! Paljon on ymmärrettävää pienelle naiselle, New Yorkiin Versacen ja KOKO HELVETIN NEW YORKIN KERMAN kanssa bailaamaan. Mmmmitäääääh. Siis siellähän on toimittajia ja malleja ja suunnittelijoita ja julkkiksia ja aargh! Luultavasti ainakin =o

Ensin ajattelin sitä H&M:n juhlavaa Conscious Collectionin kukkamekkoa, jonka ostit tässä hiljattain, ja johon rakastuit, mutta samoin tein pohdin, onkohan se liian mielikuvitukseton.. Tai kukaan ei ainakaan tule yllättyneenä kehumaan tai kyselemään mistä mekko on =D

Ehdottomasti jotain itse tekemää, esimerkiksi se upea jumalattaren kokopitkä violetti mekko, jonka ompelit ystäväsi kesähäihin(?) toissakesänä. Tilaisuus on kuitenkin ehkä sen verran spessu, että trikoisessa raitamekossa ehkä et tule lähteneeksi, niin suloisia kuin ne ovatkin.

Tietysti jotain, missä olosi tuntuu siltä, että sun kuuluu olla just siellä, Nykissä Versace for H&M -tapahtumassa.. Jeesus.. Ei voi kyllä ku onnitella!

<3, Iipu

Teija
32/43 | 

Oikein mahtavaa reissua ! Nykki ja vielä syksyllä, varmasti mahtia! Muista myös herkutella, ja naukkasta parit Manhattanit :D

33/43 | 

apua, nyt iski kateus! NY jo itsessään olisi supersiistiä, mutta toi Versacen malliston lanseeraus-tilaisuus kuulostaa vähintäänkin 100 kertaa siistimmältä! Itse sain samaisen kutsun ihan tutusti ja turvallisesti tänne Helsingin H&M:n liikkeeseen :D mutta aika kivaa silti mennä tutkailemaan lähietäisyydeltä tota versacen mallistoa H&M:lle vähän ennen muita;)

h_eidi
34/43 | 

Wau, mahtavaa! Olen sen kannalla (kuten jo moni muukin), että Parikat jalkaan ja jokin itse tekemäsi mekko päälle :). Kaikki ovat olleet niiin upeita, että niistä varmasti löytyy sopiva tuohonkin tilaisuuteen. Ihanaa matkaa (tai paremminkin matkoja) :).

36/43 | 

SIis New Yorkkiin?!?!?? Miten mahtavaa! Oikein mahtavaa matkaa ja täällä odotellaan innolla postauksia sieltä :)

Kristiina
37/43 | 

Ui, jännää.:) Hyvin oot saanu pidettyä salaisuuden.;) Tosikivaa reissua sulle!:)

38/43 | 

Olen kateellinen sinulle syystä:

1.) Pääset Nykiin!

2.) Pääset lanseerausbileisiin!

3.) Pääset HERRANJUMALA Nykiin!!! :D

Varmasti paljon nähtävää tapahtumassa!

Ja äh, hirmu himo New Yorkiin, olen kerran käynyt, mutta kun tuntuu, että tänä syksynä kaikki lähtee Atlantin toiselle puolelle :(

41/43 | 

Wau, reissusta tulee varmasti ikimuistettava! Mä ehdottaisin samaa kuin iipu, eli se CC-mekko (kunnianosoituksena juhlien emännälle), ja sitten Suomi-muotia vaikka just Parikoiden muodossa. Otathan paljon kuvia meidän iloksemme? ;-)

julia
42/43 | 

Hei kerrothan sitten Liverpoolista, oon itekin lähdössä joulukuussa sinne ja Lontooseen ja olis kiva kuulla vähän millasta siellä on ja jos ehdit enemmänkin pyöriä siellä niin missä kannattaisi käydä. :) Ihanaa reissua jokatapauksessa sulle!

eve
43/43 | 

Voi ei! mulla on ollu New Yorkin matkakuume tässä kaks viikkoo, kävin tänään kirjastossa katselemassa matkaoppaita, mutta en uskaltanu lainata - yritän keskittyä siihen että lähden kevällä Pariisiin :) mutta nyt en jaksa odottaa kuulla sun kuulumisia ja kuvia ja vielä tuo H&M for Versace !! Ehdottomasti Parikat jalkaan ja joku mukava mekko, pikkumusta käy aina ;) Tuo Liverpoolkin on varmasti upea ainakin olisin itse innoissani kun rakastan Brittejä ihan hillittömästi, futismatsiinkin olis siisti päästä kokeen sen tunnelma :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012