Se on kevät tottavie nurkalla, kun ulkona alkaa tuttu silmien kirvely ja hiekkapöly narskuu hampaissa :D Kevättuulien puhaltaessa nämä pidemmät helmat ovat varsin näppäriä. Tämä H&M:n printtimekko kuuluu en tiedä mitä pukisin päälle tänään -vaatteisiin, joita varmaan turvavaatteiksikin yleisesti kutsutaan. Turvavaatteita ovat ne vaatteet, jotka voi pukea huoletta ylleen aina, kun vaatekaappi tuntuu olevan täynnä huttua.

Kaduilla on jo pieni lupaus ilmassa, että kohta pääsee talvisaappaista eroon. Mutta ihan vielä ei voi mennä rikkomaan hiekoitussepeliin korkolappuja. Siihen asti Vagabondin saappailla mennään. 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011