Vinkkinä innokkaille shoppailijoille, ihanassa Putiikissa on meneillään teemapäivät lauantaihin asti, sekä liikkeissä että netissä!


Kommentit (13)

Eevis
1/13 | 

Ääääää.. Nyt kun on alennuspäivät niin eiköhän juuri se haluamani hame ole oikeassa koossa "tilapäisesti loppunut". Voi itku :(

Tintti
2/13 | 

Mikä on kokemus noista ylläolevista? Onko kantapäässä leveä lesti?Kuolattas nuo, mutta epäilen etteivät pysy jalassa. Vaihtoehtona olisi nuo remmilliset, ainhan ale kannattaisi hyödyntää, enkä kenkiä ole ostanut ainakaan 1,5 vuoteen..(tekosyitä itselleen keksittävä nro.1)

Tintti
3/13 | 

Kukkaset sun kanssas, parin tunnin pohdinnan jälkeen lähti tilaukseen nuo remmilliset vaaleanpunaiset.

Nyt on lopetettava tämä blogin lukeminen tai olen yltiöveloissa kun saat kuolaamaan kaikkea! :)

inker
4/13 | 

Luin tuon otsikon "helmikuisia alusasuvinkkejä" ja olin monta tuntia siinä uskosssa, että siinä oikeesti lukee noin ! Äsken bloggeria päivittäessäni huomasin että se onkin "alennusvinkkejä"! :D

Eevis
5/13 | 

Voi onnea!! Sittenkin oli vielä yksi hame minua varten jäljellä ja sain sen varatuksi ja ystäväni tuo sen minulle ensi viikon perjantaina. En malta odottaa.

Kiitos parhaasta blogista!! :)

Shrek
6/13 | 

Jo useampana päivänä olen katsellut noita kenkiä putiikin ikkunassa ja joka kerta tulet aina mieleen :) Jostain kumman syystä.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
8/13 | 

eevis: mahtavaa että sait hameesi :) tämä siis vastauksena viimeiseen kommenttiisi! Mikä hame oli kyseessä jos saan olla utelias?

tintti: Krhm... et ole ostanut kenkiä puoleentoista vuoteen?! Mä en ihan voi sanoa samaa hahhahha.. mutta hei, mun rappiollisella vaikutuksella putkesi katkesi :D

shrek: kumma juttu ;)

heli: ollos hyvä :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tintti
9/13 | 

No en voi sanoa ettenkö itsekin ihmettele että niin pitkä aika ilman kenkäostoksia vierinyt! Ollut niukkaa viime vuodet ja joutunut karsimaan kaikesta "ylimääräisestä". Eli kirjaimellisesti sulkemaan jatkuvasti silmäni kaikelta, kirppiksetkin kiertänyt kaukaa.:(

Nyt hetkeksi annoin silmäni aueta ja unelmoida keväästä ja kuola on lennellyt suuntaan jos toiseen. Damn you!

Pikkuisen jännittää tuo kengän vaaleanpunainen väri, koska en käytä kyseistä väriä, mutta miettiessä että kengissä voi yllättäväkin väri sopia, pienenä väripisteenä.

Tupakkalakon aloittaneena voin ajatella että nämä olivat palkintona itselleni savuttomuudesta!!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
11/13 | 

tintti, mut toi on ihan mahtavaa että korvasit röökin kengillä :) ja ne kengät eivät ole mitkään barbiepinkit, vaan aika neutraalit, joten korot kopisten kevääseen! Ja tsemppiä lakkoon!!

eevis: oioi, tuut kuule rakastamaan hamettasi! Se käy ihan kaikkeen, riippuen ihan siitä miten sen yhdistelee :) Ja minua viehättää hameessa todella paljon se seikka, että on ehtaa lähituotantoa. Nykyään niin harvasta vaattesta tietää lainkaan mistä ne ovat peräisin.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Tintti
12/13 | 

ja hyvin nopeaa postitusta!Eilen tein tilauksen, tänään jo lähipostissa.

Noh,sama kaupunki mutta silti kiva yllätys!

Jos joku vielä kuolaa jotain mutta tuumii niin tuollahan on Klarna-lasku tai osamaksu.

En tietty houkuttele velkaantumaan mutta joskus on vähän keploteltava saadakseen itselleen jotain ihanaa!

Kohta pääsen siis hakemaan kenkulit ja testailemaan ovatko tarpeeksi pienet, peukut pystyyn! ja juu, 5 pv savuitta, olen kenkäni ansainnut, hahhha ;)

Tintti
13/13 | 

Kengät noudettu, ja kotiin jäävät. Väri on todellakin ihastuttavan matta, ja nahka ihanan pehmeää.Korko mukavan leveä, ja varmasti hyvä kävellä.Eteen täytyy hankkia pehmustepohjallinen, varpaat hiukan hölskyy mutta remmi pitää kengät jalassa. Ei kaduta hankinta, tulisi jo kevät!!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011