Kun kerran vanhat helmet olivat laukussa Tampereella mukana, nakkasin ne kaulaani toisenkin asun kanssa. Tässä ihan perussettiä minun kohdallani, eli H&M:n sukelluspukukankainen A-linjainen hame ja Indiskan keltainen neuletakki (saatu). On tullut tutuksi tämä hame+neuletakki yhdistelmä viime aikoina, joka sinällään pukeutumisklassikko on, mutta ei ihan näin ärtsyissä väreissä.
Hotelli Tammerin aamupala oli varsin maistuva. Pakko myöntää että odotan hotelleissa yöpyessä aina kaikken eniten aamupalaa ja valitsen hotellinikin välillä pelkän aamiaisen perusteella. Esimerkiksi Helsingissä Radisson Blu Plazan aamiainen ja aamiaissali on niin ihana, että haluan aina sinne. Tammerissakin aamianen nautitaan holvikaarien keskellä suuressa salissa, joten ei voi valittaa näkymistä.


Jos joskus menette Tukholmaan, suosittelen lämmöllä Rica Hotel Kungsgatania sillä se aamupala on niin herkullinen. Hyvä on toki hotellikin, mutta erityisesti se aamiainen. Food <3

Ps. Olivialla pikkujouluarvonnassa IsaDoran kynsilakkapaketteja KLIK!

Kommentit (7)

SatuKoo
1/7 | 

Vuonna -95 Tammerissa yöpyessä kävin vain pikaisesti aamupalalla (muistan ruokasalin olleen hieno), koska päivä Särkänniemessä oli vienyt voimat niin, ettei aiemmin jaksanut herätä. Ja veljeni ei jaksanut aamupalalle herätä ollenkaan, vaan hänelle napattiin sämpylä mukaan huoneeseen :)
Olenkin haaveillut, että joskus myöhemminkin pääsisin yöpymään Tammerissa, pitää laittaa "to do"-listalle :D

Tipsu

Juu, se hotelli on vaihtanut nimensä viime kesänä, mutta aamiainen ja aamiaissali oli silti kesällä ihanat!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012