Eilen oli niin pirskatin vilu, että muhkea Minnan pitsimekko toimi mukavana lämmikkeenä. Etenkin kun sen päälle laittoi riittävän paksun toppatakin ;) Nyt aletaan olla niillä rajoilla, että ei kykene enää sukkiksilla ulos. Onneksi minulta löytyy väljät villahousut, jotka voi pukea työmatkan ajaksi sukkisten päälle ja näin jatkaa mekkokautta.


s4

s4


s3

s3

Olen suunnattoman innostunut valtavista koruröykkiöistä ja jättisormuksista! Ja niitä löytyykin korulaatikosta melkoinen määrä. Överikorukausi on käyty läpi ennenkin. Hei jotain hyötyä tästä känttyyntymisestä, alkaa olla puvustossa aika moneen himotukseen arsenaali valmiina. Jäädään odottelemaan sitä kloorilänttifarkkujen uutta tulemista :P

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (12)

Waterlily
1/12 | 

Koruröykkiöt ja jättisormukset innostaa täälläkin. Hyvältä näyttää!
Minä jatkan mekkokautta pukemalla kahdet sukkahousut päällekkäin ja tarvittaessa niiden päälle vielä pitkät sukat/ylipolvensukat tai säärystimet - ja hyvin pärjää! :)

Riina
2/12 | 

Hei, mistä olet löytänyt villahousut?
Tai oletko nähnyt nyt lähiaikoina kaupoissa sellaisia?
Alkaa sääret kyllä jäätyä pelkissä sukkahousuissa, vaikkakin ne on villaiset.

Kiitos ihanasta blogista, tätä on aina niin kiva lukea :)

4/12 | 

Ei kloorilänttifarkkuja! :D Niiden uutta kautta ei varmasti odota kukaan. Eihän? Mutta helmiröykkiöt ja suuret sormukset toimii kyllä hienosti.

Tuossa selailin Tampere Vintagesta nappaamiani kuvia, ja erään neitosen vaaleanpunapalloinen hameenhelma oli osunut pariinkin kuvaan. Hihittelin niille itsekseni... Halvat huvit? :D

5/12 | 

No ne kloorilänttifarkuthan on tulossa siellä Cheap Mondayn uudessa mallistossa. :D Eli ei niitä nyt niin kauan enää tarvitse odotella, valitettavasti. Tosin aina voidaan toivoa, etteivät ihmiset kumminkaan innostu niistä enää, vaikka niitä tyrkytettäisiin.

Paljon koruja <3

Aliisa
6/12 | 

Apua! Kaverini täyttää 18 ensi viikonloppuna. Enkä keksi ollenkaan mitä lahjaksi. Olisko sulla, Nelliina, vanhempana ja hyvänmaun omaavana jotain kivaa ehdotusta? XXX

jonneli
10/12 | 

Moikka!
Mua kiinnostaisi tietää mitä sä valitsisit ylles, jos sulla olis tiedossa valmistujaisjuhlat!

Olis kiva nähdä vaikkapa kollaasin muodossa, hinnoista viis, millaisen asukokonaisuuden rakentaisit, jos nyt vuoden sisään valmistuisit ammattiin/yoksi. Joku makee mekko varmaan sun tapauksessa, miten maustaisit sen, joillain katseenkääntävillä kengillä ja lumoavalla laukulla?

:) mä itse valmistun keväällä, ja oon harkinnut jos jonkin näköstä vaatetta päälle, mutta olis ihana nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Ja onhan tää mullekin aika aikaista, mutta.. tää on ainoa asia joka auttaa mua jaksamaan vielä viimeiset rutistukset ennen lakkia:DD

Emmina
13/12 | 

Mitä ihanaa kynsilakkaa sinulla on kuvassa? Näyttää juuri siltä sävyltä, mitä olen metsästänyt.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015