Toin Alcatrazin saarelta yhden setin matkamuistoja kotiin. Inmate cups eli suuria vesi/kahvikuppeja jotka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Nämä kupit ovat tarkka kopio niistä kupeista, joita vankilassa käytettiin sen ollessa vielä toiminnassa. Vankilassa ei tietenkään voinut käyttää posliinia tai lasia, sillä ne olisivat olleet nopeasti muokattavissa teräaseiksi. 

Lue matkakertomus Alcatrazista kuvineen tästä linkistä

Nämä kupit ovat visuaalisesti kauniita, täsmälleen minun makuuni. Rujon kaunis toimii aina.

Tämä vihreä hauska kasvi kuppien päällä on helmivillakko, olen täysin lumoutunut siitä. Kävin paikallisessa kukkakaupassa etsimässä "jotain roikkuvaa" viherkasvia ja tämä minulle myytiin. Mehikasvi pärjää pidempiäkin aikoja ilman vettä, joten ainakaan en todennäköisesti voi tappaa sitä unohtamalla pari kastelukertaa. Todennäköisesti. 

Levyrintamalla uutta on Amy Winehousen Back to Black, joka on soinut meillä jo monta päivää putkeen. Aivan täydellinen kokonaisuus, joka toimii älppärinä itkettävän hyvin. Jotkut levyt vain pitää kuunnella juuri näin. 

 

Kommentit (3)

Daisy
2/3 | 

Vinyylit on kyllä <3 Aivan eri fiilis kuunnella niitä kuin cd-levyjä saati koneelta. Amyn alla muuten mun all time lemppari. Kuuntelin Bridge over troubled water -levyä matkalla Nykistä kotiin ja oisin voinut itkee ilosta Nykin kokemusta jälkeen :)

Täysin ohi aiheen, mutta vielä Suomi-matkailuvinkki, josta luulen että teidän perhe voisi tykätä! Hyvikkälän kauppamuseo Janakkalassa. Aivan upee vanhan ajan kauppa, joka on tehty pelkästään entisajan tavaroista tiskiä, vitriinejä ja kassakonetta myöten. Kaupan yhteydessä toimii myös pieni myymälä ja kahvila. Tunnen pariskunnan, joka tätä kaikkea pyörittää ja he tekevät siis kahvilaansakin kaiken itse. Kristiina on aivan superleipoja. J-P:llä taas riittää tarinaa vaikka millä mitalla (kunhan pääsee vauhtiin) kaikista tavaroista ja siitä, kuinka ne on heille päätyneet. Miehen kanssa käytiin kuvaamassa heillä ja siellä vierähtikin 5 tuntia, hups :D

http://www.jpmaalaushuone.fi/sekatavarakauppamuseo
https://www.facebook.com/hyvikkalankauppamuseo/

Pikkumyyx
3/3 | 

Mehikasvin voi tappaa. Mummolla oli tapana ostaa minulle aina jouluksi mehikasvi, koska olin tunnetusti huono kukkien kanssa, sanoi että sitä ei voi tappaa... Kolmena jouluna mehikasvin sain ja 2 ensimmäistä kuoli 2kk sisään ja kolman 6kk jälkeen. Onneksi tänä kesänä parvekkeella olevat neilikat, samettiruusut ja pelargonia on selvinnyt ainakin näin pitkälle.....

T. kolme mehikasvia tappanut kukkamurhaaja

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010