Ensinnäkin, tässä teille parasta tekemistä lauantaiksi. Ja postauksen varsinainen pliispliis osuus myöhemmin. TRH proudly presents, Whips of Wonder(land):
Pirkkalan liikuntatalolla rytisee, kun me eli Tampere Rollin` Hos ottaa mittaa Stockholm Roller Derby B-tiimistä. Tämä on ensimmäinen peli kokonaan omalla joukkueella minulle (sekaporukoissa tullut pelattua tähän asti) ja jännitys on sen mukainen. Oikeasti jännittää niin, että hampaat tippuvat suusta, ja nyt on vasta keskiviikko.... en halua edes tietää mikä pakokauhu iskee lauantaiaamuna, etenkin kun ruotsalaiset eivät todellakaan ole mitään untuvikkoja. Huh.

Boutin jatkobileet Jack the Roosterissa, luvassa livemusaa ja ihania derbymimmejä, eli tulkaa mukaan sinnekin!

No sitten se pliispliis osuus. Osallistuimme viime hetkellä Adidaksen all original represents kisaan roller derby -videolla (tehtävänantona fiilistellä omaa, maailman parasta lajia) ja yllärinä ollaan ihan kärkikahinoissa mukana! JEE! Kisa päättyy nyt perjantaina eli vain pari päivää enää aikaa äänestää. Jos haluatte jelppiä meitä (no tietenkin haluatte, go girls go), klikatkaa katsomaan video kisasivulla ja painakaa LIKE-facebooknappia videon alla.
Olisin niiiiin iloinen jos TRH ja roller derby veisi voiton kotiin, kerrankin puhtaasti naisten laji.

Video + äänestys tapahtuu täällä KLIK! (Kun on klikannut like-nappia, aukeaa joku "kommentoi facebookissa" mahdollisuus, ignorea vaan jollei halua välttämättä kommentoida.)

Oliko riittävän vakuuttavasti kerjätty? Eikö?
Entä nyt :D

Kiitos kaikille äänestäneille jo etukäteen <3

Kommentit (14)

hmm

Noo, merbyä tai derbyä, niin aika lailla sama laji kuitenkin kyseessä. Onhan olemassa Men's Roller Derby Association jne.. Ja jossain päin maailmaa on sekajoukkueitakin jne. Että se siitä PUHTAASTI naisten lajista :P

tyty
4/14 | 

Mitä?! Derbyä täällä Pirkkalassa? WOW sounds good! Maksaako liput jotain vai pääseekö katsomaan ilmatteeks? Huh, houkuttais!!

Meow:n kannattaja.
6/14 | 

Heeeeei, sie olet kyl ihana kun osaat vastata tuollaisiinkin kysymyksiin ilman mitään "whathefuck haista sinä piip" asenteella. :D

7/14 | 

HEIHEIHEI! Teidän video oli jo ykkösenäää! ;) Ja toivottavasti siellä pysyykin. :) Toivoisin kovasti teidän voittavan..:)

ö
9/14 | 

fese sitä ja fese tätä.. eipä voi hyväksyä eikä tukea kuin toivottamalla tässä onnea.

Meow:n kannattaja.
10/14 | 

Eik tuo ole vähän niinku sillai epäreilua, koska sinä suosittuja bloggaajana (lukijoit on ihan hitosti) laitat sun lukijasi äänestämään teitä? Tietenkin, ethän sä pakota ketään mutta kuitenkin. Kaikilla ei ole tuollaista mahdollisuutta. Derby on kyllä hieno laji, muttamutta...

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kaikki voivat promota omaa porukkaansa ihan missä haluavat, mitä väyliä pitkin tahansa (blogit, FB, harrastajafoorumit, harrastussivut yms), tietenkin, ja sos.mediaa käyttää hyväkseen epäilemättä joka ikinen kilpailija :) vai millä tavoin voisi valvoa, että jokainen porukka promoaa omaa videotaan tasan saman kokoiselle yleisölle? Hypetykseenhän noi FB-kisat pitkälti perustuu.

Ps. hymy-lehti oli promonnut Meowia, en lukisi sitäkään pikkumediaksi. Että mikä nyt sit on reilua ;)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013