Punaisten vaatteiden yhdistelyssä on helppo turvautua mustaan. Musta ja punainen toimivat yhdessä ihan hyvin, mutta jos haluaa ottaa kaiken irti punaisesta, suosittelen skippaamaan mustan kokonaan. Vaikka tämä asia on minulla tiedossa, sorrun silti kerta toisensa jälkeen helppoon mustaan, jos haluan käyttää punaista takkiani. Oli aika tehdä pukeutumisharjoitus, jossa mustan käyttö on kerta kaikkiaan kiellettyä. 

Lempiväriparini punaisen kanssa ovat puuteri ja voimakas pinkki. Ne ovat aivan upeita yhdistettynä kirkkaanpunaiseen. Värit korostavat toisiaan ja näyttävät yhdessä paljon mielenkiintoisemmalta kuin musta. Tähän asuuni valitsin puuterinvärisen pitsipaidan ja tummansiniset housut.

Olin taas ihan viittä vaille kiskomassa jalkaani mustia pillihousuja, koska tapa ja tottumus. Mustien vaatteiden ylivalta on uskomattoman tiukassa :D Olin oikeastaan aika yllättynyt miten hyvin tummansininen sopii punaisen kanssa, kokonaisuus on paljon pehmeämpi kuin mustien punttien kanssa. Toivottavasti tästä saa edes hieman käsitystä noista housuista, sillä ne ovat niin tummansiniset että näyttävät kuvissa melkein mustilta.

 Olen siskoni mukaan "kauhea värinatsi", eli sävyjen yhteensovittaminen on minulle todella tärkeää. Käytän paljon värejä, mutta niiden on aina oltava linjassa keskenään. Asiaa pohdittuani joudun kyllä myöntämään, että siskon sanoissa piilee totuus. Lähden mielummin töihin ilman kaulaliinaa pakkasella, jos en löydä väreihin sopivaa huivia. Tai vaihdan takin lennosta. Kuulostaa ihan umpihullulta, mutta kai meille kaikille sallitaan pari pientä hulluutta. 

Jos tuntuu siltä, että turvaudut aina mustaan ja haluaisit kuitenkin käyttää värejä, tee huviksesi helppo pukeutumisharjoitus. Musta on kielletty, se on kierrettävä muilla sävyillä. Voi olla, että opit garderobistasi jotain uutta. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010