Irtokaulus on yksi helpoin ja samalla näyttävin tapa laittaa vanha mekko uusiksi. Pitsikauluksia myydään käsityöliikkeissä, joskin niitä on Suomessa aika huonosti saatavilla. Näppärä tapaus virkkaa omat kauluksensa. Myös Ebay on hyvä paikka etsiä erikoisempia käsityötarvikkeita, joita ei kivijalkakaupoista löydy. 

Minulla on varastossa kaksi mustaa keskenään erilaista pitsikaulusta. Sovittelin kauluksia ompelemaani mustaan pellavamekkoon, joka kaipaisi vähän piristystä. Valkoinen kaulus mustassa mekossa olisi näyttävämpi, mutta täysmustakin on upea, kun hyödyntää erilaisia materiaalia. Pitsiä, keinonahkaa ja pellavaa. 

Parhaimmillaan kauluksen kiinnittäminen ei vaadi muuta kuin neulaa ja lankaa, eikä pääntietä tarvitse muotoilla lainkaan. 

Tässä helppo DIY vinkki, joka onnistuu aloittelijaltakin :)

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat