Ostin joskus muutama vuosi sitten Lontoon reissulta vintage-kampauksiin keskittyvän Style me vintage -kirjan, ja nyt kun tähän tukkaani on helppo väkertää ties mitä kampauksia, ryhdyin hommiin. Ensiksi tehdään puudeli, The Poodle. En tiedä moniko teistä on katsellut I love Lucya, mutta minä rakastin lapsena Lucille Ballia. Nainen oli hauska JA kaunis. Minulle tuli myöhemmin shokkina että kaunotar olikin punapää, olin mustavalkoisena näytetyn TV-sarjan vuoksi siinä uskossa että hän oli blondi!

Lucy on kampauskirjankin mukaan yksi puudelikampauksen inspiraatioista, kuinkas muutenkaan.Kirjan rautalankaohjeissa hiukset rullattiin oikeaoppisesti ja kiinnitettiin ylös kihara kerrallaan, mutta ne luettuani totesin että helpommallakin pääsee. Sukii vaan kihartimella pikana kiharretun  tukan ylös (tai pää alaspäin käännettynä alas), kiepsuttaa koko setin kerran pari ympäri (riippuu varmaan tukan pituudesta) ja alkaa tökkiä pinnejä sekaan sivuilta keskelle.
Sitten hiuslakalla kurittomat kikkurat kuriin ja lopuksi huivi ympärille. Tadah! 

Tästä tuli juuri kaikessa helppoudessaan minun en-jaksa-pestä-tukkaa -päivieni pelastus, aikaa meni joku 5 minuuttia! Super! Ja jos kampauksen tekee puhtaaseen tukkaan, muistakaa että ei tosiaan tarvitse kihartaa kuin latvat. Helppoa ja näyttävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (11)

Saara
5/11 | 

Vauksivau mikä kampaus! :) Tälläset meikki- ja hiusjutut ois muutenki tosi kivoja, niitä sais olla lisää!

Ellu
7/11 | 

Oot selvästi syntynyt väärälle vuosikymmenelle:) Sopeisit niin tuohon kirjaan malliksi! Huvittavaa muuten et näin viime yönä unta susta ja Parikan kengistä:D Me (!) oltiin jossain gaalassa ja sä suosittelit mulle Minna Parikan kenkiä ja opetit mua kävelemään niillä:D Mä sitten kävelin valtavia portaita pitkin niillä korkeilla koroilla upeasti:DD On tainnut joulukalenterin kengät tulla mun uniinkin, niin toinen toistaan upeita kenkiä on ollut.

8/11 | 

Mainio! Olenkin aina ihmetellyt, miksi tuollainen kampaus Lucillella ja kumppaneilla, mutta ei ole vaan tullut mieleen että se on tehty noin.
Näytä lisää näitä ohjeita! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011