Mainitsin silloin pari viikkoa sitten että ostin Helsingin reissulta Mustahöyhenestä Kirsi Nisosen hiuskoristeen, avittamaan tylsiä ponnaripäiviä. Ei juuri helpommin voi tehdä tuiki tavallisesta poninhännästä kampausmaista ja hieman harkitumman näköistä kuin kiinnittämällä päälaelle seuraavan pinkin härpäkkeen:

Mietin vasta äsken ruusuketta kuvatessa että miksi ihmeessä siinä on hiusklipsin lisäksi myös neula ja sitten välähti että aivan, sehän käy myös olkapäälle! Ruusuke on muodoltaan kaareva, ja näin ollen toimii parhaiten päälaella (tai hieman sivummassa), mutta miksei myös olkapäällä. Kuvitelkaa raitapaitani tilalle jokin pikkumusta tai vastaava perusmekko, olkapääkoriste olisi aika näyttävä asuste. En tiedä onko suunnittelijan ideana oikeasti ollut olkakiinnitys, mutta tätä pitää kokeilla jonkun simppelin mekon kanssa käytännössä. Ruusuke on niin jäykkä (kaari) että rintakoruksi siitä ei oikein ole paitsi jos vaatteen materiaali on jotain todella jämäkkää.

Harkitsin ensin ostavani ruusukkeen mustana, mutta onneksi olin rohkea ja päädyin lopulta kuitenkin pinkkiin. Jos on valmis laittamaan metrin korkuisen rusetin päähänsä, se on sitten aivan se ja sama jos se hohtaa vielä kunnon värissä :D

Kommentit (3)

2/3 | 

Hauskan näköinen on kyllä! Kaipaisin myös jotakin vastaavaa tylsempien kampausten piristäjäksi, kun välillä kaipaisi jotakin mutakin kun vaan sen ponnarin!

Valkoinen tähdikki
3/3 | 

Härpäke voisi sopia myös hatun piristykseksi (jos omistaisin sellaisia...), ja miksei myös pipoon?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu