Tuli ystävien kanssa puheeksi helpot juhlakampaukset ja erityisesti tämä seuraava maailman helpoin vintagehenkinen versio, joten ajattelin jakaa sen tännekin nyt kun on tuoreessa muistissa. Jos vaikka joku puolipitkähiuksinen tuskailee moppinsa kanssa notta miten sitä kutrinsa asettelisi seuraaviin kekkereihin.

Tarvitset: rennosti kiharretun tukan ja elastisen hiuspannan, eli lähtötilanteena seuraava. Aseta hiuspanta päähän näin:


Tukkaan kannattaa suihkaista hiuslakkaa tai muuta vastaavaa tatinaa, jolloin suurin liukkaus hiuksen pinnalta katoaa. Liukasta tukkaa on vaikea käsitellä, mattapintainen karheus toimii paremmin ja suortuvat pysyvät paikoillaan.

Ala kääntämään hiuksia osio kerrallaan pannan alle. Latvoja voi jättää rennosti esiin, tai sitten tunkea kaikki latvat siististi hiuspannan alle. Tässä havainnollistava kuva:


Kun kaikki hiukset on kiepsautettu pannan alle eli kierros pään ympäri on valmis, voi nyppiä muutamia rentoja irtosuortuvia vapaaksi jos haluaa vähän boheemimman lopputuloksen. Otsalle voi kiinnittää hiuskukan tai muun härpäkkeen, jolloin lopputulos on vielä juhlavampi.


Hiuspannan voi jättää edestä näkyviin, tai sitten käännellä etuhiuksien avulla koko panta piiloon, testaamalla selviää mieleisin lopputulos.


x5elok14

Toimii myös Kirsi Nisosen näyttävän rusettipannan kanssa:


Siinäpä se. Tämän kun muistaisi aina hiuskriisien iskiessä, on nimittäin sen verran helppo että ei voi mitenkään epäonnistua edes bad hair dayna :)

Kommentit (21)

Riepu

Sama homma kaikellatapaa täälläkin! Täällä olisi koristelu ja somistusintoa, aika vaan on kortilla ;)! Netistä googlaillut inspis-kuvia!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/21 | 

Kyllä se on oma värini, niitä ohuita vaaleita raitoja lukuunottamatta. Sanotaanko niin että prosessi tummasta hiusväristä omaan väriin ei ollut mikään kiva, pari vuotta sai kärsiä jos minkä väristä tukkaa. Tehtiin kampaajani kanssa niin että värinpoistolla vaalennettiin se tumma pois kahdella eri värjäyskerralla ja sen jälkeen koko tukka värjättiin niin lähelle omaa väriä kuin mahdollista. Sitten vaan annoin kasvaa, vaikka latvojen värjätty osuus näkyikin jossain vaiheessa aika selkeästi niin hammasta purren vaan :D fiksu olisi aloittanut kevyen raidoittamisen jo siinä vaiheessa, mutta halusin ensin katsoa mikä tukkani väri ihan oikeasti on, niin että siinä ei ole mitään käsittelyjä.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Jos kuitenkin haluaa leikitellä kampauksilla niin kyllä tämä kampaus toimii pitkähiuksisellakin! :) Minun omat kutrini ovat alaselkään saakka ja tämä on ollut mun suosikkikampaus jo pitkään! Tosin sellaista pientä muutosta suosittelen pitkähiuksiselle, että ei kannata kääntää hiuksia pannan alle suortuva kerrallaan vaan ottaa ensin hiukset käteen "ponnariksi", sitten mytätä hiukset kasaan ja kääntää "hiusköntti" kerralla niskaan pannan alle! :) Omat niskahiukset pitävät hiuspallon paikoillaan, ja halutessaan hiuksia voi jättää vähän pannan allekin. Sitten voi käsin nyppiä kampausta vähän huolettomammaksi! :)

myohmy
9/21 | 

Hei, kultakutri. Tuli mieleen kun olen ihaillut tuota sun hiusten väriä, että onko sulla tosiaan nyt luonnollisen väriset hiukset? Paitsi niitä vaaleita raitoja, mitä laitoit tuossa jokin aika sitten, jotka mun mielestä näyttää hienoilta. Olen itse miettinyt, että palaisin luonnolliseen hiusten väriin. Olet varmaan aiheesta postannut, mutta haluaisitko tehdä jonkin koosteen, että kauan meni ja kuinka tuskaa oli?

Mikälie
11/21 | 

Mulla on aivan sama ongelma! En voi käyttää edes pipoja, koska ne loiukuvat heti pään päälle nk. kortsupipoksi :D

Olivia Rouge

Se pitääkin se pantaosuus tuoda mahdollisimman pitkälle otsalle eikä jättää hiusrajaan. t: lättänätakaraivo, mutta toimii :)

Majayna
12/21 | 

Tämmönen ois niin kiva kampaus, mutta mulla on tuota varte liian pitkä tukka, että onnistuis. Ei voi mitenkään kaikkia sitä hiusmäärää tunkea siististi tuonne alle :D No, en valita, ku itepähän haluan pitää tän reuhkani mahollisimman pitkänä :P

jennie
13/21 | 

Kiva ja helppo kampaus, mutta ei toimi meillä, joilla on littana takaraivo :D Minulla ei nimittäin pysy tuollaiset pannat päässä ollenkaan :/

Iiduska
15/21 | 

Tosi hieno! Lemppari on ehdottomasti rusettipannan kanssa :) Tätä ohjetta on viime keväänäkin näkynyt blogeissa, mutta oma tukka on niin pitkä, että en millään meinaa saada sitä mahtumaan pantaan... että rusettipanta menee päähän ihan vain ilman hiuksien nostoa ;)

18/21 | 

Kaunis on kampaus. Olen tuota kampausta ennenkin ihaillut mutta aikaisemmin ennen hiusteni radikaalia lyhennystä ja ohennusta, kampaus oli mahdoton toteuttaa mutta nyt voisi onnistuakin. Tänään on eräät synttärit tiedossa, taidan kokeilla heti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011