Rooman päivähelteissä hellemekkokin oli liikaa, mutta onpa vihdoin käyttöä niillekin.


Tässä kuvassa onnellinen lomalainen valkoisissa pilkuissaan ja släbäreissään.

Kommentit (7)

tea

joutuuko tuollaisessa mekossa kuuntelemaan jatkuvasti italialaisten miesten huutelua? olet kuitenkin pitkä ja näyttävän näköinen. vai voiko roomassa kulkea ihan rauhassa?

Leena

Nätti nainen, mutta kyllä näyttää vähän puolialastomalta pukeutumiselta kaupunkiin. Suomalaisilla aina tapana riipaista vaatteet veke, kun tulee muutama lämpöaste.

Kiva tyyli. Joo Italiassa on ihan normaalia huudella Ciao bella, ei se aina tarkoita mitään "pahaa" vaikka se on totta että vaaleammille huudellaan ehkä enemmän..
Vai niin lyhyt matka on Sorrentoon :) pitää joskus lähteä! Toscanan Sienaan olis 3tunnin junamatka, mutta mieluiten näkisin Amalfin kerta matkakin on lyhyempi.

Hyvää lomanjatkoa

Annie

Hei sulla näkyy derbylihakset! :)
Nuo pallukat tuossa polven yläpuolella. Ne tulee luistelusta, ootas vaan kun ne vielä kasvaa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011