Ei ollut tarkoitus olla ihan näin hempeissä vaatteissa, mutta en jaksanut vaihtaa laukkua ja kenkiä enää lähtiessä. Oli pallotrenssifiilis, mitäpä sitä taistelemaan vastaan. Ja minähän vuonna minua muka on kiinnostanut onko vähän överi vai ei :D päinvastoin.


r9

r9

Kengät - Vintro

Laukku - Minna Parikka

Trenssi - Primark / Lontoo


r62

r62


r5

r5


r51

r51

Mikä riemu tarjeta trenssillä ja korkkareilla! Ja kaikkein parasta on ollut erään kaksipyöräisen kaivaminen varastosta. Fillarikausi on korkattu nyt virallisesti. Olisi voinut korkata jo aikaisemminkin, mutta oli vähän vaikeuksia löytää "se varma paikka säilyttää avaimia talven yli" krhm. Onneksi löytyi.

Kommentit (14)

2/14 | 

Kylläpä olet ollut pirtsakan näköinen ilmestys harmaassa katukuvassa! :) Mutta hei, siitähän se riemu vasta repeää kun saa jättää sukkikset hyllylle ja pystyy sipsuttaa kaduilla ilman hiostavaa lisäkerrosta! :>

kakku
5/14 | 

Kysymys H&M - Swedish Hasbeens- yhteistyöstä: tiedätkö mihin liikkeisiin Suomessa kengät huomenna tulevat myyntiin ja tuleeko niitä myös nettikauppaan? Kiitos kaunis!

aava
8/14 | 

omat fillarikaudenavajaiset vielä odottavat, sillä kehitän joka kevät karmeat pyöränpumppu vastaiset mielenosoitukset sillä vaikka niitä olisi kymmenen alle viidelläkymmenellä neliöllä niin ne ovat ensin kadoksissa ja sitten eivät toimi !!! :/ inhoan pyöränpumppuja. ja sitten kuulen tutuilta, että "ai..meillä isi pumppaa pyörän renkaat..tai poikaystävä.."

9/14 | 

Ah, kuolasin tuota samaa takkia Primarkista mutta oikeaa kokoa ei löytynyt :( onneksi kauempaa kadun varrelta löytyi sitten kirkkaanoranssi versio mallista piristämään :D

Hei, kysymys. Löysin Tukholmasta ihanat, kirkkaanpunaiset Parikat, jotka nyt koristavat omaa kirjahyllyäni (koiran mielestä sydännauhat ovat hänen purulelunsa) ja hinnastakin oli puolet pois, mutta askarruttamaan jäi mallin nimi. Vanhempaa mallia ainakin ovat, enkä parikka-aloittelijana (noh, vuoden haikailleena) hallitse vanhoja malleja sen vertaa että tietäisin millä nimellä ihanaisiani pitäisi kutsua. Osaatko sanoa mistä moisen tiedon löytäisi / osaatko itse vastata kuvan perusteella? Kiitos jo etukäteen :)

Indien
10/14 | 

Mistä tuollaisen ihanan laukun saa? Oijjoij, pitkään oon jo ihaillut ja himoinnut :)

helena
11/14 | 

voi ei, ei kai sulla oo jääny hintalappua kengänpohjaan? :) vai näenkö vain väärin.. :)

13/14 | 

Wow, ihanan hattarainen asu ja todella nätit kuvat! Maxine on ilmeisesti ihan huippuveska, voi kun joskus saisin sellaisen itsellenikin... (:

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012