Eilen meillä oli ohjelmassa Annin kaverin 2v. syntymäpäivät. Koska aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja maailma oli jotenkin puuterisen sävyinen, valitsin meille aika hempeät juhlavaatteet. Inspiroitua voi näköjään myös verhojen läpi siivilöityvästä valosta. Anni sai ylleen mintunvihreän Lindexin juhlamekon ja minä puin Olivia Rougen tekemän ruusukuosisen kellohelman.

Puinen lasten nallehenkari on löydetty Urjalan Wanhasta Marista. Ostin neljä eläinaiheista puuhenkaria joista tässä nalleversiossa lukee Oriflame. En voi käsittää miten kosmetiikkayritys liittyy mitenkään henkariin :D Kyseessä ei ole mikään rimpula mainostuotteen oloinen henkari, vaan se on täyttä puuta ja näyttää melkein käsinmaalatulta. Tai ehkä joskus mainoslahjatkin olivat laadukkaita.

Valitsin synttärisankarille lahjaksi iki-ihanan Pikku Prinssin, sillä olen sitä mieltä että jokaiselle lapsella tulisi olla tämä kirja kirjahyllyssään. Tämä pieni filosofinen teos aukeaa lapselle pikku hiljaa vuosien varrella, aluksi ehkä vain kivoina kuvina ja aikuisena sitä voi muistella hymyillen ja palata mielikuvituksen siivin hetkeksi lapsuuteen. Ketun viisaudet ovat ihastuttaneet ihmisiä jo vuosikymmeniä, joskus klassikko todella on maineensa veroinen.

Pääsiäisaskarteluista innostuneena tein vielä päivänsankarille itse kortin, pitäisi varmaan harrastaa tätä toimintaa enemmänkin sillä paketti näytti heti persoonallisemmalta. Eikä se sitä paitsi ollut edes hankalaa, vaikka en mikään askartelumestari olekaan :)

Kommentit (4)

möhököhö
1/4 | 

Meillä oli pari samanlaista henkaria kun oltiin pieniä! :D Jotkut vähän samantyyppiset kehykset oli myös, muttei mitään havaintoa olivatko nekin Oriflamelta vaiko vain sattumalta muistuttivat toisiaan

Minka
2/4 | 

Voi että miten kauniit mekot ja ihastuttava tuo kortti! :) Myös aiemman postauksen pääsiäiskoristeet ovat super söpöjä! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010