Anoppini jätti kyläreissulla käyttööni Nioxinin Diaboostin eli tuuheuttavan hiustökötin joka on osoittautunut korvaamattomaksi avuksi sulkasatoiselle hentohiuksiselle, toisin sanoen minulle. Kannattaa olla suvussa kampaajia, jotka ratkaisevat mitkä tahansa hiusongelmat :D Tämä aine tekee hiuksista kuohkeammat, käsiteltävämmät ja paksumman oloiset heti, mikä on erittäin tervetullut efekti juuri nyt. Saan kohta harmaita hiuksia tämän hiustenlähdön vuoksi, vaikka kuinka tiedän että nyt irtoaa muka vain ne mitkä raskausaikana eivät irronneet. Voisitteko mielellään olla irtoamatta kiitos. Tosin valoa ehkä jo näkyy tunnelissa, mielestäni hiuksia ei lähde enää ihan niin julmetusti kuin pari viikkoa sitten.Homma toimi niin, että nestettä suihkutetaan pari tippaa hiusten tyveen kosteisiin hiuksiin, hierotaan sormenpäillä ympäriinsä ja lopuksi föönataan kevyesti. Diaboost ei tunnu hiuksissa oikeastaan millekään, tukka ei ole tahmainen, jäykkä tai karkea föönin jälkeen vaan tuntuu melkein kuin siinä ei olisi mitään aineita. Paitsi että hiukset ovat muhkeammat. Uskaltaisin siispä väittää että tämä toimii (ainakin minun hiuslaadullani). Ja olen todella skeptinen kaikkien ihmemömmöjen suhteen, en usko ennen kuin toiminta todistetaan.

Minulle tämä on ollut ihan pelastus niinä päivinä kun on pitänyt edustaa jossain muualla kuin kotona, helppo pika-apu siihen ettei hiukset mene ihan päätä myöten. Luulisin että toimii vielä paremmin jos käyttäjän tukka on lyhyempi, mutta myös tämä oma olkamittainen moppi kohottuu. Että tästä vinkiksi, jos olet hentohiuksinen :)

Kommentit (10)

annanna
1/10 | 

Kaverit varoitteli, että sitten kun vauva on 3kk niin hiukset alkaa lähteen. En uskonut, että voi niin tarkkaa aikaa olla. No niin vain paria päivää ennen kuin vauva täytti 3kk huomasin suihkun jälkeen lattiakaivossa ihan järkyttävän määrän hiusta!! Hiustenlähtöä kesti kolme kuukautta aika voimakkaana ja neljännen kohdalla se pikku hiljaa hiipui normaaliksi. Kampaaja suositteli mulle omega 3:sta, b-vitamiinia ja sinkkiä. Uutta hiusta alkoikin pukata urakalla ja nyt ne alkaa olla sen pituisia (7-8cm) ettei törrötä koko aikaa pystyssä .

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Mulla alkoi myös reilun 3kk jälkeen ja loppua ei vieläkään näy, mutta optimistina kuvittelen että se on jo vähän vähentynyt. Tai sitten ei ole enää tukkaa mitä lähteä :D tuntuu että latvassa on jäljellä enää pari hassua karvaa.... Ystäväni myös naureskeli tuolle sängelle mikä alkaa kasvamaan, että sitä vaihetta sitten odotellessa argh!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

NOPPA
4/10 | 

Heih!! Toimiiko muuten kuin föönatessa?
En ruukaa kuivailla... Kaikki tuuhentavat heti tänne---vaiko löiskö peruukin päähän =)

Vierailija
7/10 | 

Sinullako muka hennot hiukset.... ei todellakaan ole, et taida tietää hennoista hiuksista oikeesti mitään :) Siis sellaisista, joihin ei tehoa MIKÄÄN tökötti.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013