Löysin Putiikki Rannalla -liikkeestä aika kivoja Nicolas Vahén maustepulloja, jotka ovat sekä tyylikkäitä että maukkaita. Huomioni herätti erityisesti parmesaani & basilika -suolasekoitus, joka sopii tarjoiluehdotuksen mukaan erityisesti pastojen ja pizzojen kaveriksi. Pullossa on rouhintapää korkissa itsessään, eli sitä ei tarvitse kokonaan avata. Pullon voi laittaa siispä sellaisenaan pöytään ja ne näyttävät niin hyvältä että ei tarvitse piilotella kaappiin ruokailun jälkeenkään.


Nicolas Vahé on ranskalainen, mutta asuu nykyään Tanskassa. Michelin-ravintolassa työskennellyt kokki kehitti oman brändinsä vuonna 2007 ja siihen kuuluu mausteista lähtien laaja valikoima tuotteita aina pastaan ja kahviin asti. Nettisivuja selatessa tulee mielitekoja hankkia tuotteita pelkän ulkonäön takia :DKastehelmi-tuikut ovat tämän syksyn sisustuksellinen rakkauteni. Minä en edes ole lasikippojen keräilijätyyppiä, mutta noissa on jotain sellaista hehkua ja kaunista tunnelmaa että ne oli pakko ostaa.Ostin mausteita myös isänpäivälahjaksi omalle isälleni, ja niille tuollaisen sarjaan kuuluvan muovitetun vahvan paperipussin. On kiva törmätä sarjaan jossa on mietitty oheissäläkin loppuun asti, minä kun olen varsinainen oheissäläaddikti. Viimeisen päälle mietityt asiat miellyttävät.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011