Melkein. Huomenna aamulla nämä kuvan keskellä näkyvät kävelyn kannalta olennaiset taitoskohdat operoidaan uuteen uskoon, joten wish me luck.


Syvään hengitys, ja sitten nukkumaan, että olen aamulla pirteänä lähdössä sairaalaan. Sanonpahan vaan että ei ole inhimillistä laittaa piikkikammoista naista klo 7:30 ilmoittautumaan operaatioon ja kieltää juomasta aamukahvia, ja vielä kaikista viikonpäivistä juuri maanantaiaamuna :D Mutta palataan linjoille kun. Sitten kun. En tiedä koska, mutta kunhan olen takaisin elävien kirjoissa. Bye!

Kommentit (24)

Satu
2/24 | 

Tsemppiä, polvileikkaukset on nykyään niin rutiinihommia että hyvin se varmasti menee. Älä jännitä liikoja, kohta sulla on uudet ja paremmat taitoskohdat :)

3/24 | 

Onnea matkaan, vaikka ei sitä varmaan ammattilaisten käsissä tarvita. :) Just tänään pohdittiin, että polvet on sitten ihmeellinen asia ihmisen kehossa. Melko monimutkainen liitoskohta tosiaan, kaikenlaisia vaivoja tulee helposti ja toisaalta toimivat yleensä hämmästyttävän hyvin tärkeässä tehtävässään. Jänniä juttuja.

Anis
5/24 | 

Tsemppiä, hassu sattuma että minunkin polvea operoitiin maanantaina ja nyt tiistai menee levossa. Minulle tehtiin kuitenkin pienempi juttu joten pääsen liikkeelle normaalisti jo huomenna. Paranemisia ja koita nauttia poikkeuksellisesta mhdollisuudesta lepoon ja paikallaan oloon vaikka se tylsältä välillä tuntuukin.

Martta
6/24 | 

Kauheasti tsemppiä! Toipumisajan voi käyttää vaikka selailemalla ihania kenkiä nettiputiikeista, ja silitellä kaapissa odottavia kaunokaisia. Tulevaisuudessa siintää se, kun pääset korkojen päälle kivuitta!

Heinis
7/24 | 

Oi että!!! Toivottavasti alat olla jo elävien kirjoissa :-) Hassua, mutta totta - tänä aamuna herätessäni mietin lähes ensimmäiseksi sinua ja leikkaustasi :D <3!

Nina
21/24 | 

Tsemppiä ja voimia toipumiseen! :)
Lopputulos ihan varmasti kaiken jänskättämisen arvoinen!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011