Sain Lumenelta PR-lahjaksi juhlakauteen loistavasti sopivan hilelakan, jonka voisi katsoa lukeutuvan hiekkalakkoihin. Lumenen Gloss&Care sarjan uutuuslakka 39 Hiekkaa Purossa on todella kauniin värinen vaalea kulta:


Esimerkkikuvissa on yksi kerros lakkaa.


Olen myynyt sieluni hiekkalakoille aivan täysin sen jälkeen kun sain ensimmäisen hiekkalakan näppeihini (OPI), koska sen lisäksi että ne ovat näyttäviä, ne antavat kiireiselle hutilukselle paljon anteeksi. Pienet virheet eivät näy lakkauksessa lainkaan, ja jos lakka alkaa kulua kärjistä, sen voi helposti korjata ilman että korjauksesta jää rumia jälkiä lakan pintaan. Näitä voisi minun puolestani tulla markkinoille enemmänkin, monissa eri väreissä kiitos.

Hiekkalakan putsaus tosin ei ole kovin herkkua, mutta senkin kestää. Suosittelen lämmöllä esimerkiksi Maybellinen kynsilakanpoistoainepurkkia, mihin vain dipataan sormea, koska hilelakka ja perinteinen pumpulin kanssa jynssäys on suorastaan hermoja raastavaa.

Ps. luin ensin kyseisen lakan nimen hieman väärin, Hiekkaa Puurossa, ja mietin pitkään että onpa jännä nimi :-----D

Kommentit (30)

Kuollaksenikaan en muista miltä merkiltä löytyy, vai löytyykö ollenkaan kokonaan valkoista. Tuo purkki on hyvä niin kauan kunnes poistaa parit glitter-lakat, hetken jälkeen sieni muhjuaa ja lopulta glitterit on sormilla joka poistokerralla. Idea on hyvä, mutta mielestäni hinta ei kohtaa käyttöikää :)

2/30 | 

Hiekkalakkoja on jo useita ja monessa eri sävyssä! Tarvi kuin marssia Kicksiin ja sieltä löytyy Depend sekä heidän omansa. Essie lanseeraa omansa kohtapuolin, Isa Doralta löytyy sugar crushit ja ja ja.
Tekstuurit, kuten glitterit, lähtevät näppärästi folotekniikalla, turha ostaa ylihinnoiteltua purkkia siihen touhuun :)

Jenu
3/30 | 

Ahahah joo hiekkaa puurossa, niinpä. Eka luin otsikon ja mietin, että ompas jännä nimi lakalla. Sitten luin tekstiä ja mietin edelleen, että en mie nyt tiiä näyttääkö tuo miltään hiekalta puurossa. Sitten luin tekstin loppuun. Vieläki *miettiimiettii*. Sitten luin kommentit ja lamppu sytty pään päälle. :------D Ai hiekkaa purossa. Voi tsiisus.

miu
5/30 | 

Mavalalle oli myös tullut vastaavia uutuuslakkoja! Sävyinä taisi olla ainakin hopea, kulta, sininen, punainen ja vaaleanpunainen. Bongattu Tampereen anttilasta.

Niina
6/30 | 

"Mietin että onpa jännä nimi" :DDDDDDDDDDDDD Niin sama reaktio mulla kun ton eka kerran näin, ei käyny mielessäkään että LUINKOHAN VÄÄRIN, ei, meni satasella läpi että Lumenen uutuuslakka on Hiekkaa puurossa.

Lilie
15/30 | 

Itse muistan joskus pienenä jo katselleeni äidin Lumene-meikkejä ja ihmetelleeni niitä hassulta kuulostavia sävyjen nimiä, "Ilon sävel", "Veden läike" ja mitä lie... Kiva nähdä että samoilla linjoilla mennään edelleen... :-)

sinna-riikka
16/30 | 

Tuo on ihanaa lakkaa ja ihana sävy! Juuri hetki sitten sillä omatkin kynteni lakkailin, mutta yksi huono puoli tässä on.. tätä saa hangata ja hingata et saa poijjes :D

17/30 | 

Mä luin molemmilla kerroilla tosta että hiekkaa puurossa, ok, on noi nimet ollu joskus muullonkin vähä outoja :D mutta joo, ei näköjään ollu kyse puurosta..

Creme
18/30 | 

Tampereen Stockmannilla oli ainakin Lumenen pisteellä kaikenlaisia erilaisia hilelakkoja, yksi oli sellainen valkoinenkin, jossa pitkiä hippuja. Tuli ihan lumihiutaleet mieleen. Tiedä sitten miten peittävä mahtaa olla.

Matleena
19/30 | 

Heh ostin samaa kynsilakkaa tässä muutama päivä sitten ja luin monta kertaa ihan samalla tavalla väärin. Huojentavaa etten oo ainut!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu