Ei ihan vielä ajankohtaista tämä hiekkalaatikon reunalla nököttäminen, mutta hieno homma että sellainen on valmiina pihassa odottamassa. Tosin hiekat on varmasti vaihdettava ennen leikkejä, koska veikkaan pihassa liikkuvien naapurien kissojen ehkä käyttäneen vuosien varrella tilaisuutta hyväkseen :D


Minäkin käytin tilaisuuden hyväkseni ja puin pitkän roikkuvan kaulakorun kun Sakulla oli bebe rintarepussa. Nyt alkaa nimittäin olla turha toivo käyttää enää mitään roikkuvaa korvissa, kaulassa ja kohta alkaa hiuksetkin olla tulilinjalla.

Vaatteiden osalta iloitsen tällä hetkellä näistä neuleiden ja kepeiden hameiden yhdistelmistä, tällä kertaa puolet kropasta on murretuissa väreissä ja puolet mustassa.


Koru - Gina Tricot / sukkikset - H&M / hame - Zara / neule - kirppis / kengät - Mohino

f4syys14


Nämä aurinkoiset syyspäivät ovat aivan ihania, toivottavasti ehditte nauttia niistä :)

Kommentit (10)

Saikku
1/10 | 

Juu, ikävä lannistaa jo etukäteen ja kertoa faktat: hyvästi kaikki ihanat korut ja avonaiset hiukset vähäksi aikaa... :D ;) Ainakin perusarjesta. Mutta sitäkin kivempi on sitten tälläytyä johonkin juhliin kun lapsi on hoidossa. Silloin tarvitsee vaan hillitä itsensä ettei näytä ihan harakalta :D

2/10 | 

Mä toivon että nämä aurinkoiset syyspäivät kestävät ainakin joulukuun alkuun asti. Sitten vois sataa lunta.

Ninni
4/10 | 

Ihanan väriset kengät! Onko ne uudet vai vanhat? Siksi kysyn kun mietin että saako noita vielä.

suvi
5/10 | 

Hei, tämä nyt ei liity mitenkään juuri tähän postaukseen, mutta sä kun tiedät noista kengistä... niin mitkä ihmeen kengät osaisin ostaa kun niillä pitäisi voida pyöräillä 18 km päivässä eli ei saa olla korkoa tai kova liukas muovipohja. Plussaa jos ne kuitenkin näyttäisi sieviltä. Jotkut korottomat nahkanilkkurit varmaan, mutta mitkä? El naturalistalla on korollisina hyvän näköisiä, mutta jostain syystä niiden korottomat mallit ovat joko todella pyöreäkärkisiä tai sitten niissä on joku möhköpohja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla