Lumenen hiekkalakat ovat olleet suosikkejani siitä asti kun niitä ensimmäisen kerran kokeilin. Lakkaus pysyy tavallista kynsilakkaa paremmin (joskin sen poistaminen on sangen ikävää puuhaa) ja se on todella näyttävä. Hiekkalakka antaa myös paljon anteeksi levitysvaiheessa, sen kanssa ei tarvitse olla niin tarkkana.

Tämä uusin lakkani (saatu) on vaaleanpunainen, ja se on osa Syöpäsäätiön Roosa Nauha -kampanjaa, Lumene on yksi pääyhteistyökumppaneista, jokaisesta kamppistuotteen myynnistä lahjoitetaan osa Syöpäsäätiölle.Vaikka itse kampanjapäivä oli jo viime perjantaina, sen sanoma on tärkeä myös kaikkina muina päivinä vuodesta. Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä ja siihen sairastuu monta tuhatta naista joka vuosi. Joka kahdeksas nainen sairastaa rintasyövän jossain vaiheessa elämää joten se tarkoittaa aika montaa teistäkin jotka tätä postausta lukevat, postauksen kirjoittaja mukaan lukien. Rintasyövän ennuste on kuitenkin hyvä, jos se huomataan ajoissa joten pitäkää huolta että tutkitte rintanne säännöllisesti.

Lue lisää aiheesta.

Kommentit (7)

annanna
5/7 | 

rrrrrakastan hilelakkaa, mutta enää en vihaa sen poistamista. Luin joskus jostakin blogista (ja näin meni creditit oikealle ihmiselle! :D) hyvän vinkin joka meni seuraavasti. Ota foliopaloja kymmenen, leikkaa pumpulilapuista hieman kynttä isommat palat (ite leikkaan lapun neljäksi ja sit vielä otan puolikkaat irti toisista (eli niinku "kansi ja pohja") eli yhestä lapusta saan kahdeksaan kynteen lapun. Sit kastelen sen lapun kynsilakanpoistoaineeseen ja laitan kynnelle päälle. Puristan folion sormen ympärille suojaksi ja jätän muhimaan muutamaksi minuutiksi (n.3-5 min). Vaikuttamisen aikana muutamia kertoja painelen kynttä että pumpulilappu varmasti osuu kynteen. Sit ku otan paketin pois sormesta niin yleensä lähes kaikki lakat on lähteny. Ja vaikka ei ihan oliskaan niin ainaki pehmentyny niin paljon, että riittää pieni pyyhkäsy kynsilakanpoistoaineeseen kostutetulla lapulla. Ensin aatteiin et kauheen työlästä, mut sit oon tykästyny. Pumpulilappuja ja kynsilakanpoistoainetta menee paljon vähemmän ja ei tarvi hinkata hiki päässä niitä kynsiä plus että sitä hilettä ei oo joka paikassa operaation jälkeen.

Katja
6/7 | 

Oletko jo huomannut Minna Parikan suunnitteleman Roosa nauha -rintarusetin? Hieno!!!

Noita nokinenä
7/7 | 

Minulla myös kyseinen lakka. Suvussa ollut paljon syöpää joten tutkin rintani säännöllisesti ja muihin testeihin ajoin mennä,kun aika koittaa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011