Minun ja ystäväni Heidin melko usein toistuva kirppiskierros vie yleensä kahvilan kautta myös Marimekolle. Molemmat fanittavat retrovaatteita, printtejä ja värejä. Ja molemmat ihastuivat edellisellä kerralla samaan mekkoon. Tai mekkoihin, Mika Piiraisen Pixieen & Liisuun.

Pixie 1 -tunika

Liisu 1 -tunika

Minä olen ihan hulluna piparkakkureunojen perään, ja lisäksi Pixien (sininen) malli on maailman imartelevin omalle vartalolleni. Ja nuo pyöreät kaulukset oioi! En mene takuuseen pystynkö enää kävelemään Hämeenkadulla liikkeen ohi ilman singahdusta mekkorekille.

Kommentit (17)

Marjaana
1/17 | 

Empä voinut olla huomaamatta tuon sinisen mekon yhdennäköisyyttä Uniform Projectin Little Black Dressiin. Voisin niin kuvitella että pitäisit siitäkin :D

LiK
2/17 | 

Kun näin noi liikkeen ikkunassa täällä Lahdessa, oli pakko käydä kokeilemassa!:)

Pixie oli ihana, mutta helmassa kuviot ei ollu kohdistettuna, niin päädyin Liisuun, jossa sivusaumat oli vähän huolitellummat. Mekko on ollut ahkerassa käytössä ja on hyvin muunneltava<3 Ainoana harmina on että laatu ei ole ihan hintansa veroista... Napinlävistä on muutamat lankat lähteneet "pakoon" kankaassa ja tullut hassut valkoiset langanvedot... Mutta kyllä sen antaa anteeksi, on se niin ihana!!! Ja materiaali on upeen tuntusta!;)

wiid
3/17 | 

Aivan mielettömän ihania kyllä! Haaveilin juuri Turun Hansassa kun näyteikkunassa näkyi tuo Lissu. Voi että.. Taidan käydä ostamassa. ;)

jade
4/17 | 

Mulle tulee ihan mieleen raskausmekot! Pitäisikö ostaa tuo valmiiiksi niin olisi jotain päällepantavaa, jos ja kun odotan lasta. ;)

puu
5/17 | 

ihana tuo pixie, täytyisiköhän käydä ostamassa se... Ja jos äitiysmekolta näyttää, kuten joku tuolla mainitsi, ehkä se menisi myös tämän 6kk mahan päälle... Marimekon alina ainakin menee minulla äitiysmekkona =)

7/17 | 

On kyllä aivan ihania nuo mekot, mutta ite en vaa tuommosille pastelliväreille oikein lämpeä, murretut vihreät ja ruskeat ois enempi mua. Mutta vois näyttää semmoset vähä hassulta kaiken tuon söpöilyn rinnalla

henna
10/17 | 

Alempi on juuri tuollainen perusteltta, joka imartelisi korkeintaan virtahepoa.

Värimaailma siinä on kyllä kaunis, eikä piparkakkukuviotakaan liiemmälti ole viime aikoina näkynyt, vaikka se onkin yksityiskohtana söpö!

12/17 | 

mä oon kans kuolannut tota joka päivä marimekon ikkunassa ohikulkeissa. noi kaulukset ja piparkakkuhelmat on ihanat!! malli ei vaan sovi mulle yhtään, jos ois yhtään tyköistuvampi olisin jo sortunut ostamaan sen :)

piu
13/17 | 

Ui, samoja olen kuolaillut!! Meinasin jo hankkia, mutta sitten löysin 50% alesta Patria-mekon johon tällä kertaa satsasin. Mutta tuo piparkakku...... Ah!!

Kerttu
14/17 | 

Olen kanssa jo viikkoja ihastellut tuota Pixietä ja sit päädyin sen ostamaan:) Hauskaa, että sinäkin tykästyit. Muhun se iski heti.

-m
15/17 | 

Hieman lyhkäsiä noin pidettäviksi kuin kuvissa ilman legginsejä ja sukkahousuja. Mekko vain kävelyyn, ei istumiseen. Eri tilanne on tietysti jos jotain muuta alla.

Evel
16/17 | 

Ostin liisu-mekon heti sen saavuttua kauppoihin. Olen kaikesta sen ihanuudesta huolimatta joutunut huomaamaan ettei kyseisessä mekossa Laatu kohtaa hintaa... Toivottavasti vain oma yksilöni on virheellinen ,se alkoi menettää värinsä ja rypistyä kohtuuttomasti jo ekassa pesussa :( Harmi kun mekko todella monikäyttöinen ja asusteilla muunneltavissa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012