Olen nimennyt tämän valkoisen Lindexin paitani hippiretkuksi, koska se on tuollainen vähän boho ja rennon ryppyinen. Hippiretku on hyvä pari farkuille ja shortseille, jos ei halua jäpittää kaulukset suorassa. Murretun punainen vanha punoslaukkuni sopii kerrankin kokonaisuuteen, minun on ollut vähän vaikeaa löytää tälle laukulle sopivaa käyttöä. Minä aina ajattelen että tyylini on todella rento koska pääsääntöisesti vain heitän vaatteet niskaan sen suuremmin suunnittelematta ja let`s go, mutta hameet ja mekot taidetaan yleisesti mieltää "jäykäksi" verrattuna esimerkiksi farkkuihin. Näiden rentojen laukkujen yhdistely tuottaa aina ongelmia, ne sopivat paremmin housuihin. Minun mielestäni siis, enkä osaa päästää irti tästä kaavasta :)Laukku - matkamuisto / kengät - Asos / tunika - Lindex / farkut - H&MVoisin höystää kaikki paitani tuollaisilla hihansuupitseillä, en tiedä mikä niissä oikein viehättää. Pitsi-intoilu taitaa olla ikuista.

Kommentit (5)

liina
1/5 | 

Hei! Ois tosi kiva välillä muutaki kuin asukuvia, on meinan vähä puuduttavaa luettavaa tällä hetkellä tää blogi :s Miten ois räväytys ja löisit videon kehiin? Tai jotain muuta mielenkiinnon uudelleen herättävää.

Hilda
2/5 | 

Tykkään blogistasi kovasti ja juuri asupostauksista. Olen keski-ikäinen rouvashenkilö, mutta olen saanut niin paljon ideoita ja rohkeutta yhdistää värejä asupostaustesi kautta, ettet uskokaan :) Joten minä juuri toivon kaikkia asukuvia. Kiitos siis Sinulle!

jenni
3/5 | 

Huippuhienot kengät! Todella pirteä yhdistelmä farkkujen kera. Voisin kuvitella itsekin tykkääväni käyttää tuota komboa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011