Illan teemaa mukailevaksi vinkiksi kaikille Netflixiä käyttäville: Sabrina!

Katsoin nuorena Sabrina teininoitaa, ja kun kuulin, että siitä tulee uusintakierros, olin hieman mietteliäs. Yleensä nostalgisia asioita ei auta sorkkia. Mutta nyt täytyy sanoa, että uusi Sabrina on hieno. Se ei edes yritä olla samanlainen kuin edellinen, vaan toteutus on sopivan synkeä ja visuaalisesti kaunis. Suosittelen.

Kommentit (3)

katika
1/3 | 

Tykkäsin myös tästä uudesta sarjasta! Sopi hyvin lokakuun pimeneviin iltoihin.

Vaikka nämä perustuvat periaatteessa samaan Georg Gladirin luomaan sarjakuvahahmoon Sabrina the Teenage Witch 1960-luvulta, tämä Chilling adventures of Sabrina perustuu ihan omaan erilliseen vähän synkempään 2000-luvun sarjakuvaversioon. Tämä uusi Sabrina on mielestäni ainakin sävyltään ja päähenkilöiltään aika uskollinen tuolle sarjakuvalle, ainakin parin lukemani tarinan perusteella. Tämä siis selittää sen, että hyvin erityyppisistä tarinoista ja oikeastaan hyvin erityyppisistä hahmoistakin on kyse, koska perustuvatkin ihan eri tarinoille. Seurasin sitä 90-luvun Sabrinaa myös, mutta olin jo silloin sitä mieltä, että sarjassa olisi saanut olla reilusti synkempiä sävyjä mukana, vaikka kevyestä viihteestä onkin kyse. Ja tähän loppuun jotain sellaista kuten häshtäg sarjakuvanörtti :D *menee nolona takaisin hämärään luolaansa lukemaan*

Cerp
2/3 | 

Mä kaipaan uuteen Sabrinaan vanhaa kunnon Salemia! Ihanan sarkastinen ja kettuileva musta kissa oli mun lemppari <3 Mutta muuten tämä uusi versio on hyvä, juurikin sen takia ettei yritä olla liikaa alkuperäisen kaltainen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat