Johan oli kummallinen fiilis, kun sai aamulla kiskoa jalkaan sukkikset! Maanantain pienet pukeutumisilot :D Ulkona oli kuuden jälkeen niin kylmä, että jäin kaipaamaan myös takkia. 

Oli kaikinpuolin old school -meininki näissä vaatteissa, en ole pitkään aikaan pukeutunut omaan univormuuni eli polkadot-mekkoon ja jotain punaista. Syksyinen paluu juurille.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 | 

Mistä on nuo ihanat kengät? Entä shortsit mekon alla kun näyttää pidempi punttisilta, yleensä tarjolla on vain minipunttia?

Lotta
2/8 | 

Oih, ihana mekko. Ja pitkähihainen vieläpä! Ikinä en löydä sellaista kun haluaisin.

Zipp
3/8 | 

Matkavinkkiä ei ole antaa, mutta täytyy kertoa, että luin otsikon ensin, että "mitä Dubaissa ja Irlannissa kannattaa kokea". Ajattelin, että siinäpä erikoinen yhdistelmämatka, kun eivät edes ole lähekkäin :D

sukkikset miehellä
4/8 | 

Samoin, helteiden jälkeen suorastaan odotin sukkahousujen pukemista. Aluksi sortsien kanssa pidin stayuppia, kun huomasin niiden pysyvän ylhäällä (parempilaatuiset). Nehän on kätevät riisua pois sortsien alta.Jännää kun ei monikaa huomannut, tai ihmetteli kiiltäviä ja siloisia sääriä . Muuten tykkään sukkahousuista, varsinkin kuviollisista. Sinullakin kivoja kuvia sukkiksista ja kengistä

Vierailija
5/8 | 

Hellejakso oli tosiaan niin pitkä, että tuntui vähän kummalta vetää jalkaan sukkahousut. Mutta äkkiäpä niihin tottui ja onkin sen jälkeen ollut jalassa joka päivä. Nyt jo vähän paksummat. Olen ostellut uusiakin. Eihän sitä nyt ilman sukkahousuja pärjää. Kun lyhyehköjä hameita käytän kuitenkin. Syksyyn sopii paksut kuviosukkahousut, esim. palmikko villakangashameen seuraksi. Kivat nuo sun kengät.....   

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010