Puhvihihat ja korkea pitsikaulus vie ajatukset väistämättä menneeseen. Tallinnan Zarasta tuliaisina tuotu pellavamekko on hauska yhdistelmä uutta ja vanhaa, ja sen voi halutessaan asustaa suuntaan tai toiseen.

Puhvihihat ovat sinänsä ihan perusjuttu nykyajan vaatteissakin, mutta pitsinen miehusta ja korkea kaulus harvinaisempi näky. Ehkä juuri siksi historialliset vibat ovat niin voimakkaat. 

Pellavaan minulla on viha-rakkaussuhde, sillä rypistyvä kangas tuottaa välillä tuskaa, ja saa ikävöimään silitysrautaa. Mutta toisaalta se kuuluu pellavan luonteeseen, ja pitorypyt muotoilevat vaatteen käyttäjänsä ylle.

Kommentit (3)

Vierailija
2/3 | 

Olisi kiva lukea sun ajatuksia vaatteiden materiaaleista! Yritän itse ostaa vain mahdollisimman "aitoja" materiaaleja, esim. villaa, silkkiä ja puuvillaa, mutta monesti niistä ei löydy nättejä, naisellisia, istuvia vaatteita. Monet pellavatuotteet ovat myös aika muodottomia kaapuja, joten niitäkään ei tule ostettua. Harvoin myöskään mistään halvempia vaatteita myyvistä liikkeistä löytyy mitään sopivaa, vaan tuntuu että aina pitää olla valmis maksamaan useampia satasia jos haluaa mekon tai paidan ostaa, ja niin kalliissa tulee usein valittua se turvallinen harmaa tai musta ja vaatekaappi muuttuu pikkuhiljaa tosi ankeaksi :D

Onko vinkkejä mistä metsästää kauniita, luonnonmateriaaleista tehtyjä vaatteita?

Kivan erikoinen tuo kuvan mekko ja varmasti pehmeä päällä :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010