Brigitte Bardot on maailman kaunein nainen, jos minulta kysytään. Vaalea ranskatar on juuri sellainen huolettoman suloinen tukkajumalatar, kenen hiuksista jaksan innostua vuodesta toiseen.

Tässä kesän varalle inspiraatiokuvia, jos alkaa iskeä ahdistus blondia kuontaloani kohtaan. Rentoja lettejä, ponnareita, kukkia hiuksissa, loivia laineita, rusetteja ja pörröisiä linnunpesänutturoita, mitäpä sitä oikeastaan muuta kesähiuksiinsa kaipaa.
TOURNAGE DU FILM "VIVA MARIA" DE LOUIS MALLE AU MEXIQUE : RENDEZ-VOUS AVEC BRIGITTE BARDOT


Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva Kuva

Reilu kolmen viikon päästä tämän hulmutukan vaaleat kutrit pörröttävät Route 66:n varrella. Asia mikä saa minut hymyilemään joka ikinen päivä riemuidiootin lailla. On vaikeaa tajuta että unelmien reissu on niin lähellä että melkein maistan juustokak... Amerikan ihmemaan! Ai että miten odotan sitäkin että pääsen kirjoittelemaan matkapäiväkirjaa, toivottavasti siitä tulee olemaan paljon hyötyä seuraaville reissaajille. Olen pitänyt tarkkaa kirjaa kuluista, varauksista ja kaikesta mahdollisesta byrokratiasta mitä matkan vuoksi on pitänyt selvittää ja julkaisen koko tietopaketin budjetteineen myös täällä.

Ps. haluan tuollaiset discosukat mitkä BB:llä on viimeisessä kuvassa!

Kommentit (7)

Vera Charlotta
1/7 | 

Haluan nyt vähän leijua sillä, että minullapa on Birgitte Bardotin nimikirjoitus!! Viime vuonna sain idean kirjoitella nimmaripyyntöjä eri tähdille ja 50-luvun tyyli-ikonin Birgitten valitsin yhdeksi kohteekseni. Nykyään hänhän on jotain yli seitsemänkymppinen. Kirjeen hänellelle siis kirjoitin ja hän lähetti minulle nimikirjoituksensa. :)

Tirsku
2/7 | 

Odotan niiin kovasti sun matkapäiväkirjaa! Ehkä joskus itsekin pääsen samaiselle reitille hurruuttelemaan:-)

Miira
3/7 | 

Luonnonkauniista en minäkään tiedä, mutta kyllähän BB ihan syystä on kaikkien aikojen kaunottarien top 10:ssä.

Harmi vaan, että kypsällä iällään eläinsuojelutyössä kunnostautunut BB on nykyisin tunnettu myös rasistisista kommenteistaan ja kytköksistään fasismipuolueeseen.

Haiha
4/7 | 

Hehe, ihan pakko kommentoida tuota ensimmäistä kommentoijaa. En ole itse asiassa tainnut nähdä yhtään BB:n elokuvaa, ainakaan kokonaisuudessaan, mutta ainakaan kuvien perusteella ei ehkä voi sanoa, että BB oli luonnonkaunis. Joka kuvassa on etenkin silmissä niin kauheasti meikkiä että hui! Ja jos vielä jatkan, niin eiväthän nuo hiuksetkaan kovin luonnolliset ole... Viehättävä hän toki on, ja ehkä elokuvissa hän pääsee paremmin oikeuksiinsa.

SANNIE
5/7 | 

Oi, odotan matkapäiväkirjaasi / tietopakettiasi innolla! Todettakoon myös, että BB todellakin on maailman kaunein daami- myös sydämeltään..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011