Koin juuri valaistumisen miksi kriiseilen tämän ei-minkään-mittaisen tukan kanssa niin paljon. Syy: se vaatii päivittäistä laittamista! Toisinsanoen, aamuisin aikansa mielummin tyynyn halailuun kuluttavan naisen kauhistus on jokainen kauneudenhoitoon kulutettu lisäminuutti. Pitkän tukan kanssa sai vain nousta ylös, vähän pöyhästä ja lähteä. Tämä typerän pituinen reuhka taas vaatii käherrystä, mielellään näköjään rullausta että se näyttää edes jotenkin siedettävältä. Ja ei, niin peikko minustakaan ei vielä ole tullut että en välittäisi kuontaloni ulkonäöstä lainkaan, katotaan sitä sitten kun olen lähiökissamummo. Vaikka todennäköisesti sitten vasta rullaankin innolla harmaita hapsiani, koska kuinka cool mummoafro oikein on :D

Rullat, luulin että olen päässyt teistä ikiajoiksi eroon. Luulin väärin.


Tsädäm, rullauksen lopputulos:


Myönnettävä on, että vaikka kuinka vihaan hiustenlaittoa ja kampausten tekemistä ja kaikkea siihen käytettyä aikaa minkä voisin käyttää nukkumiseen, tämä ylimääräinen efortti saa minut näyttämään vähemmän rölliltä. Kerrankin. Kivaa vaihtelua.

Ps. jos satutte tietämään mahtavia vintagekampauksiin keskittyneitä ohjesivustoja, saa vinkata. Jotain sellaisia, jotka eivät vaadi sormikiharoiden laittamista, koska joku raja minullakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (17)

ässä
1/17 | 

on hauska huomata miten luen sun blogia aina vaan, vaikka meidän tyylit poikkeaa toisistaan tosi paljon, kirjotat tosi hauskasti, ja kannat omaa tyyliäs rohkeasti :) ja nyt kun selailin hulluja päiviä netistä niin tuli heti mieleen tuleeko tänne se rahkapostaus :)

Janika/Catitude
2/17 | 

Heti lähdin hakemaan sulle linkkiä Cherry Dollfacen youtube-kanavalle, mutta olihan se jo tänne ehditty laittaa. :)

3/17 | 

Minä taas opin kyseisen daamin avulla tekemään elämäni ensimmäisen beehiven oikein! Mahtava mimmi :)

Heidi
5/17 | 

jOO Cherokee on munkin lemppari Youtube-stara. Ihan huippuja hiustutoriaaleja joiden avulla minäkin lopulta onnistuin niissä pelottavissa Victory Rollseissa :D

Sanna
14/17 | 

Cherryn lisäksi mahtavia tutorialeja tehtailee Lisa Freemontstreet, aivan ihastuttavia kampauksia (jotka myöskin, valitettavaa kyllä, näyttävät helpoilta -kunnes itse kokeilee)

Anna
16/17 | 

Youtubessa on sellainen mimmi kuin Cherry Dollface (thecherrydollface), jolta löytyy vaikka mitä sellaisia "oikeita" vintagetutorialeja - ja näyttää niin vaivattomalta! Kunnes itse kokeilee. Mutta hyviä videoita anyways! Käy vilkaisemassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011