Hiuspannat tekevät selvästi uutta tuloa omaan asustevalikoimaani. Onneksi on tallessa 10 vuoden takaiset lempparit. Ne voi kätevästi ottaa uudelleen käyttöön, ja pannat tuntuvat melkein kuin uusilta. Vanhoja pantoja on myös suht helppo uudistaa. 

Tässä alla oikeassa reunassa näkyvä vaaleanpunainen hiuspanta oli aiemmin ilman helmiä. Sitten neuloin siihen muutaman helmen kokeeksi. Neulotut helmet on helppo purkaa, kun taas kuumaliimalla kiinnitetyt ovat ikuisia. Jos on selkeä visio, kuumaliima on varmasti nopeampi tapa kuin neula ja lanka. 

Tuunaan sitä vielä vähän lisää, heti kun oma visioni kirkastuu :D Sovittelin helmien kaveriksi strasseja, mutta en osannut vielä päättää kuviota. 

Pantojen tuunaaminen on sangen mukavaa iltapuuhaa. Näpertelykään ei haittaa, kun projekti on riittävän pieni. 

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010