Syksy = ponchot ja muut viittahärvellykset esiin! Tällä hetkellä kun ei vielä ihan välttämättä tarvitse takkia, mutta jotain suojaa kuitenkin, ponchot ja viitat ovat valintani. Vanha Ginan poltetunoranssi hapsuponcho on roikkunut mukana alkuviikolla.
Edellisinä syksyinä sama vaate on ollut myös tehokäytössä:

Ja heitetään esimerkiksi myös vanhaa ruutuponchoa:
Näköjään tukanväri vaihtuu, mutta viittasankarin tyyli säilyy :D

Kommentit (11)

Mirene
2/11 | 

Oi, aivan ihana vaatekappale! Tekisi taas noita kuvia katsellessa mieli rynnätä kauppaan ostamaan syysvaatteita - eli neuleita ja ponchoja.

Meeri
5/11 | 

Tuo ruutuponcho on iiihana! Olen metsästänyt tuollaista viime talvesta asti, harmi vaan että kaikki bongaamani ovat olleet 100% akryylia tai muuta yhtä järkevää materiaalia... Tai sitten hintalapun numerot kauhistuttavat liikaa.

6/11 | 

Sä et ole kyllä koskaan ollut syksyllä blondi! Paitsi silloin, kun alotit blokkauksen, ellen väärin muista. Ennustaja ruudun tällä puolen veikkaa, että alle kuukaudessa on tukan väri taas tummempi ;)

Sanni
7/11 | 

ihanat tummat hiukset!!! itseäkin haluttais kovasti kokeilla jotain tummaa, olen siis aina ollu blondi.. mutta sitten kun tumma-aika menee ohi tulee se olisipa vielä ne ihanan luonnolliset vaaleat hiukset. argghhh, naisen elämää!! kaikki tuntuu välillä niin tavattoman vaikealta ;D

Sannas
8/11 | 

Hih minulla on tuo sama Ginan poncho mutta mustana, mutta se näyttää sun päällä miljoonasti paremmalta kuin itseni yllä :DD

ninotska
9/11 | 

oot tosi kaunis kaiken värisissä hiuksissa, mutta nuo vaaleet käy sulle aivan älyttömän ihanasti! nyt sen huomaa oikein selvästi kun on kuvat rinnakkain :) muutenkin tosi mahtava tää hiustrendi mikä tuntuu jossain määrin tekevän tuloaan, että luonnolliset hiukset kunniaan.. ehkä se jossain vaiheessa tulis enemmänkin kauneusihanteeks ja ihmisparat vois lakata käyttämästä rahoja kaikenmaailman ripsenpidennyksiin! (ei sillä, jokainen tehköön mitä haluaa, kunhan sen tekee oikealla mentaliteetilla :))

myohmy
10/11 | 

Minun mielestä noi kaikki kuvat on hienoja. Tummat hiukset sopii sulle hyvin, mutta kyllä näistä kuvista huomaa, että vaaleat hiukset tekee sun olemuksesta jotenkin kevyemmän. Tummat hiukset on helposti raskaan näköiset. Tähän liittymättä kiinnitin vain huomiota miten iso muutos painossasi on tapahtunut noiden kahden keskellä olevan kuvan välissä. Et ole tippaakaan ylipainoinen yhdessäkään kuvassa vaan näyttävä pitkä nainen, mutta tuossa yhdessä näytät todella hoikalta. Kumpa minäkin joskus... *siirtyy viltin alle haaveilemaan*

11/11 | 

Iiih!! Ponchot.. Minä haaveilin ponchoista jo viime syksynä, mutta en ole vieläkään löytänyt kaupoista YHTÄKÄÄN ponchoa..siis mitä hitsiä? Tai no yhden, mutta arvon sen välillä, koska se näyttää mun päällä lähinnä mekolta. Tosin tällöin se menisi myös hieman viileämpänä kesäpäivänä legginsien kanssa :P Muita ei sitten ole tullut vastaan vaikka olen kolunnut H&M:n, UFF:n, Vero Modan, Onlyn ym ym..Mun pitäis varmaan mennä seuraavaks ihan kassalle kysymään, onko niillä ponchoja etten vietä tuntikausia kaupassa katsomassa muita ihanuuksia :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu