Tänään tulee myyntiin H&M:n Conscious Exclusive Collection. Odotan tätä kokoelmaa joka vuosi suurella mielenkiinnolla, sillä yleensä mallisto on täynnä todella upeita iltapukuja ja muita mekkoja. Tällä kertaa mukana on jopa hääpuku. Kapealinjainen boho pitsipuku on kaunis kuin mikä, voisin käyttää sitä ilman hääyhteyttäkin. Pitsimekot ovat ikuista rakkautta. 

Tässä omat suosikkini Exclusivesta: 

Näistä kuvista jäi sellainen kutina että taitaa olla pakko ommella tuollainen viistohelmainen musta juhlahame. Visuaalista silmääni on aina miellyttänyt epäsymmetrinen helma ja olen ommellut vastaavan hameen joskus aikoinaan mustasta tyllistä. Voisin oikeastaan tehdä samanlaisen hameen myös mustasta silkistä. 

Kommentit (2)

möhököhö
1/2 | 

Itse rakastuin palavasti tuohon silkki-pellavajuhlapukuun, aivan upea! Mutta tuskin tulee koskaan osallistuttua mihinkään tapahtumaan joka vaatisi noin hienoa pukua... :D

ccnoora
2/2 | 

Tuo kolmannen kuvan juhlapuku on aivan mielettömän kaunis! <3 Niitä yksiä korvakoruja kovastin yritin metsästää, kun mallisto tuli verkkokauppaan, mutta ylläriylläri : SOLD OUT. :/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010