Kevään 2012 FAA-malliston kuvia on alkanut tippua nettiin ja kokosin niistä muutaman näytille. H&M Fashion Against AIDS -mallistolla kerätään varoja ja lisätään HIV-/Aids-tietoisuutta nuorten keskuudessa. Nyt on menossa jo FAA:n viides vuosi.


faa3-vert

faa3-vert


faavert

faavert

"Mallistoon haluttiin väriä, kuvioita ja aitoutta, joten kansainväliset taiteilijat ja kuvittajat loivat sitä varten erikoisprinttejä H&M:lle. Malliston koko myyntituloista 25 % lahjoitetaan suoraan erilaisille nuorten HIV-/aids-tietoutta edistäville kansainvälisille projekteille. Aiemmilla FAA-mallistoillaan H&M on kerännyt noin 45 miljoonaa Ruotsin kruunua."

FAA on kaupoissa (+netissä) 26. huhtikuuta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

Hanna
1/10 | 

Siis voi apua. Mulla oli lähes identtiset aurinkolasit kun olin n. 6-vuotias, kuviointeineen kaikkineen. Inhosin niitä.

Maria
2/10 | 

googlailin lisää ja kampanjassa on monta juttua joista tuli pakko-saada-olo.. vinkkaathan vielä kun tulevat myyntiin ettei unohdu? :)

Kaisa
3/10 | 

Haha, oli pakko tulla kertomaan:

Mä näin susta viime yönä unta! Kerroin sulle, että sun blogi on ensimmäinen blogi jota oon alkanu lukemaan (hyvin kauan sitten) ja olin ihan tosi jännittyny :D Melkein paniikissa :D Mut joo, paras oot! Paras blogi, paras kissa ja söpöin mies. Niin, ja tyylikkäimmät vaatteet. Ei muuta, moro! Niin, ja vielä se, että maailma on ihan helvetin pieni. Mun yks Heiaheia-kamu näyttää olevan sun miehes Heiaheia-kamu...

6/10 | 

Nuo aurinkolasit. Rakastuin. Vaikka yleensä värejä ja inkkarikuosia välttelenkin, mutta nuo vaan ovat niin ihanat, vaikka tuskinpa osaisin niitä mihinkään yhdistää..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012