Tämä pikku kaunokainen viimeisteli loppualejen koluamisen, kirsikka kakussani. Minna Parikan neonvärisenä hohtava Ginger-laukku olisi fashionistalle periaatteessa huono ostos, koska neonvärien elinaika muotimaailmassa on valitettavan lyhyt. Mutta minua ei sesonkivaihtelut kiinnosta, ja uskallan jo luottaa makuuni sen verran, että kirkkaana hohtava sydänlaukku on pysyvä piristys garderobissani.

Pertti Palmrothin kiiltonahkakengät vaihteeksi mustilla nyöreillä, normaalisti käytän niissä värikkäitä satiininauhoja.

Ps. Hauskaa viikonloppua kaikille, minulla luvassa on roller derbyä joka päivä. Tänään treenit, huomenna peli ja sunnuntaina Open skate -tapahtuma Areenalla. Jos derby kiinnostaa harrastuksena tsek lisätiedot: Klik! Tapahtumien yön tunnelmia taas voi vilkaista täältä. Oli aikamoisen mahtavat setit meillä Laukontorilla <3

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

2/7 | 

Eikä mikä ihana syksy siellä Suomessa! Toi myssy ja noi hiukset on ihan lyömätön kombo :) Itsehän kärvistelen täällä Arizonan 40 asteen lämmössä vähän parempia kelejä odotellessa... Saatoit itsekin käväistä täällä Phoenixissa roadtrippinne aikana... Vai kävittekö vain Flagstaffissa ja sieltä Grand Canyonille? (Yhdyn muuten ylistyskuoroon, matkapostaukset olivat ihan supereita!!!)

L
3/7 | 

Vau mikä laukku! Ja oikealla tavalla yhdisteltynä. Minäkin olen aina pitänyt (salaa) neonväreistä. Myös silloinkin kun ne olivat pelkkä kaukainen kasarimuisto, eikä juuri kaupoissa näkynyt.

White rabbit
4/7 | 

Oi, himoitsin sydänlaukkua häihini, mutta uutta ei ollut varaa hankkia, vanhaa ei löytynyt, enkä lainaksikaan saanut. Sinistä ei käsittääkseni ole olemassakaan? Jokatapauksessa, istuu tyyliisi kuin kissa kainaloon <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Heinäkuu