Tässä päivänä eräänä minun piti vähän skarpata pukeutumisen suhteen vieraiden vuoksi, joten sain hyvän syyn käyttää H&M:n keltaista mekkoa. Tämä ei ole juuri nyt imetyksen vuoksi se näppärin mahdollinen käyttömekko, joten se pitkälti odottelee rekillä aikaa tulevaa kuten aika moni muukin vaatekappale joka ei joko veny tai ole napitettu edestä. Ennustan kuitenkin tästä yhtä käytetyintä arkimekkoani sitten kun sen aika koittaa, pidän siitä niin paljon. Neuletakkien parina se on passeli arkeen, mutta toisaalta sen voi halutessaan myös asustaa puolijuhlavaksi.


Koruina tällä kertaa hopeaa, sekä aitoa että rihkamaa. Cailapin rusettisormus saatu blogin kautta.


Kokeilin huvikseni vihki- ja kihlasormuksia sormeen ja nyt näyttäisi siltä että sormet ovat palautuneet täysin normaaliksi raskauden jäljiltä. Ne tosin menivät sormeen jo muutama kuukausi sitten, mutta olivat vielä aavistuksen ahtaat. Huh eipä ole ikävä viimeisten raskausviikkojen turvotusta sormissa, se nivelkipu ja -jäykkyys oli harvinaisen kurjaa. Tsempit vaan ystävälleni (neulontahirmu-)Maijalle joka näitä paria viimeistä viikkoa parhaillaan viettää! Kohta pääsee taas ihmettelemään pientä vastasyntynyttä :) Juuri laittelin Annin kuvia kehitykseen ja siinä samalla mietin miten hitsin nopeasti lapset kasvaa!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

2/6 | 

Mä taidan olla jotenkin viallinen imettäjä, kun mulla ei ole yhtään imetysystävällistä vaatetta käytössä! :D Isken päälleni mitä haluan ja sitten vaan nostelen tai viskelen sitä mukaa, miten tarve on.

Yleensä reissun päällä imetän autossa tai vaikkapa ostoskeskuksen hoitohuoneessa. Kerran yritin imettää julkisesti huivin suojista, se oli kamalaa :D.

<3 Hannele
http://www.rakkaudellahannele.fi

Rosa
3/6 | 

Hei kun noista sormuksista mainitsit, niin tuli mieleen, että onko sulla raskauden jäljiltä kaikki kengät sopivia? Itsellä synnytyksestä 3 kk, ja sormukset on mahtunut nyt kuukauden päivät mutta kengät puristaa. Jaksan edelleen uskoa että tämä on väliaikaista ja jalatkin palautuvat vielä... Pakko olla!

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

kengät sopii myös oikein hyvin, ehkä ihan aavistuksen on mun nafteimmat kengät naftimmat kuin ennen. Mutta se kuulemma voi viedä vuodenkin että palautuu, jos sitten ei käy niin huono säkä että pitkittäiskaari on laskeutunut oikein kunnolla tms mutta harvemmin kai näin käy jollei sitten ole jäänyt monta kymmentä kiloa raskaudesta vielä painoa tms.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011