- Lukijatoivejuttu - 

Lupasin kirjoitella vaaleiden hiusten viilentämisestä, eli miten taittaa keltainen sävy pois kuontalosta. Hopeashampoita, suoravärejä, suoravärisuihkeita... konstit on monet ja olen kokeillut vuosien varrella melkein kaikkea. Oma hiukseni kääntyy liian helposti oljenkeltaiseksi, mitä en pahemmin arvosta. Siksi hyvät keinot ovat tarpeen. Tässä top 3 tuotetta, joihin voin aina luottaa. 

Schwarzkopf Blondme instant blush (Ice) sävyttävä suihke on arjen pikapelastaja

Jos hopeashampoo on loppunut jo kuukausi sitten ja kampaajakäyntiin on vielä aikaa, suoravärisuihke on paras pika-apu. Tämä Schwarzkopfin sinertävä suihke on paras suihkia märkään vastapestyyn tukkaan ja harjata hiukset huolella heti perään, että aine levittyy tasaisesti. Tasaisen suihkimisen oppii kun testaa pari kertaa etäisyyksiä, koska tällä saa aikaan myös sinisen läntin keskelle päätä halutessaan. Tässä alla havainnollistava esimerkkikuva kun vasta opettelin :D

Suihke taittaa todella tehokkaasti keltaisen pois hiuksista, mutta samalla siitä saa aavistuksen sinistä väriä hiuksiinsa. Tai ainakaan en ole onnistunut suihkimaan sitä niin kaukaa ja hienovaraisesti, että se ainoastaan taittaisi keltaisen. Sävy ei ole pysyvä vaan se lähtee parissa pesussa. Eli jos rakastaa puhtaan valkoista, eikä siedä yhtään sinistä vivahdetta, niin tämä ei ole sinun tuotteesi.

Halutessaan tällä saa aikaa myös esimerkkikuvan liukuvärjäyksen. Suihketta myydään myös muissa pastellisävyissa ja purkki on todella riittoisa. 

Joico Color Intensity Semi-permanent Lilac voidemainen suoraväri 

Tämä muutamia pesuja pysyvä taittoväri on ihan käsittämättömän hyvä. Keltaiseen kääntyvä tukka vaihtuu lennossa valkoiseksi, eikä sävy ainakaan omassa päässäni jäänyt kovin siniseksi. Joskaan minua ei haittaisi, vaikka sävy taittaisi myös siniseen tai violettiin. Voide levitetään puhtaisiin kuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 20 minuuttia, ja huuhdellaan pois.

Tämä Joicon useamman pesun kestävä suoraväri on paras suoraväri mitä olen kokeillut, jos haluaa nimenomaan puhtaanvaalean lopputuloksen.

Näissä esimerkkikuvissa tuo päälakeni on sinertävä johtuen valaistuksesta, hiuksen sävy on oikeampi pituuksissa. On muuten yllättävän vaikeaa vangita kameraan oikeita vaalean sävyjä! 

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo on maailman paras hopeashampoo

Tätä ei turhaan kehuta markkinoiden parhaaksi hopeashampooksi, sillä se on kehunsa ansainnut. Fudgen Clean Blonde on niin pigmenttipitoista, että sillä pestessä saa helposti myös kuivat kynsinauhat violetiksi. Kannattaa harkita suojahanskoja, jos haluaa pitää kädet täysin puhtaana. Shampoo taittaa jo yhdessä pesussa (anna vaikuttaa hiuksissa 5 min) keltaisuutta pois ja vaaleiden hiusten ylläpito on helppoa kuin heinänteko, kun vaan pesee tällä kerran pari viikossa.

Siinä kerättynä yhteen top 3 tuotteeni taistelussa keltaisuutta vastaan. Jos teillä on lisätä työkalupakkiin hyviä tuotteita, heittäkää vinkkiä kommenttiboxiin kaikkien blondien iloksi :)

Kommentit (3)

Harmaahapsi

Biozellin color mask silver on ainoa hajusteeton mitä oon löytänyt, pitää yllä sävyä mutta ei pelasta keltaista :( Oisin kyllä niin iloinen jos joku osaisi vinkata...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011