Nyt lähtee arvottavaksi sisäänpääsy Tampereen jännittävimpiin halloween-bileisiin! Miss Olivia Rougen Horror & Tease Show 28.10. vanhassa kunnon Spudessa. Upeat esiintyjät valtaavat lavan ja uskallan ennustaa, että näissä kekkereissä myös yleisö panostaa asuihin. Meidän taloudessa tekoverisuunnitelmat ovat jo hyvällä mallilla. Lisäksi pidetään peukkuja, että Sakun puku ehtii oikeasti saapua Suomeen tuohon mennessä, se kun on eBaysta napattu. Ei muuten olla mitään barbienukkeja tällä kertaa :D


horrortease_a3

horrortease_a3

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköpostisi sille varattuun kentään, se ei näy muille kun minulle.

2. kerro mikä on hirvein yksittäinen kauhuhahmo tai elokuva kautta historian. Sellainen mörkö, että se saa vieläkin puntit tutisemaan. En kerro vielä mikä on omani, katsotaan tuleeko samaa vastausta.

3. vastausaikaa on sunnuntaihin 9.10. klo 24:00 asti, eli jos ei voitto osu kohdilleen niin vielä ehtii ostaa pääsylipun kaupungin parhaisiin naamiaisiin ;)

Onnea kisaan muahhahahhaaa.....

Ps. lisätiedot Horror & Tease Showsta ja huikeista esiintyjistä täältä, KLIK!

Kommentit (60)

henna
2/60 | 

Nykypäivästä ei tule mieleen mitään niin kamalaa, kuin miltä Hannibal Lecter tuntui kakarana!!

Salaa vanhemmilta katottiin Uhrilampaat ja en sitte viikkoon nukkunu... Itkin sängyssä kun pelotti mutta äidille ei voinu sanoo kun ei ollu lupa edes katsoa.

Että näin :D

Thym
3/60 | 

Se Manaajan tyttö on kaikkein kauhein, tosin en ole kauhufilmien ystävä! Kun se kääntää päätään pöllötyyliin... Hrrr!

veve
4/60 | 

SE. Mulla on ihan älytön pellefobia, ja joskus teininä tuon leffan kattoneena sehän vaan paheni :S

Mau
5/60 | 

Kamalin mun mielestä on ehdottomasti Buffy Vampyyrintappajassa (joo, ihan oikeesti..) olevat Gentlemen -tyypit jotka saa kaikki mykäksi, leijuu ympäriinsä, leikkaa ihmisiltä sydämiä irti ja samalla hymyilee mielipuolisen pelottavasti. Hyi helv, vieläkin puistattaa!

Riikka
6/60 | 

Ihana arvonta :)

Kauhein ja hirvein "mörkö" titteli menee mun kohdalla kahdelle mörölle.

Lapsena katsoin It elokuvan ja sen jälkeen pellet (varsinkin se It leffan pelle ja sen näköset) saa puntit tutisemaan...

Joitakin vuosia sitten katsoin Saw leffan ensimmäisen osan ja se kolmipyörällä ajeleva naamarityyppi (Jigsaw?) on ihan kauhea! Hrrr, ihan menee kylmät väreet kun sitä ajattelee...Kohtauksissa missä tuo ukkeli näkyy menee tällä tytöllä kädet silmille :) Vappuna niitä naamareita oli joka saakelin paikassa ja sehän oli ihan kauheeta baarissa pienessä tumussa törmätä sellaseen...

Kai tämäkin jotekin periytyy tuosta pelle kammosta :)

(Ja nyt tietysti menin googlaamaan tuon It leffan että se varmasti on se ja etusivulle pamahti sen pellen pärstä, hyiiii)

minnie
8/60 | 

Pan's labyrinthin se hirviö jolla on silmät käsissä ja joka syö lapsia.... se on ihan kaamea ja saa niskavillat pystyyn! leffa sinänsähän ei kai ole kauhuelokuva.?

9/60 | 

En kyllä pääse tuonne, mutta haluan vastata tähän ja jakaa traumani! (Eli jos arpa osuu kohdalle niin arvo uusiksi :))

Pahin koskaan näkemäni elokuva on nimittäin Uinu, uinu lemmikkini. Katsoin sen joskus melko nuorena, yksin pimeässä huoneessa tietysti. Asuin tuolloin vanhempieni luona, ja koska meillä oli aina ollut kaikenkarvaisia lemmikkejä, niille oli myös oma pieni hautausmaa läheisessä metsikössä. Ja aina kun kissa tai koira kuoli, pari viikkoa sen jälkeenkin sitä aina kuvitteli kuulevansa kynsien rapsetta keittiöstä, nau'untaa yöllä oven takaa... Tästä yhtymäkohdasta johtuen tuo Uinu uinu lemmikkini oli ihan järkyttävän kamala katselukokemus, en varmaan nykyäänkään uskaltaisi illalla mennä kävelemään sinne "meidän omalle" elukkahautuumaalle, niin kammottavan todentuntuinen ko. leffa minulle silloin pienenä oli :D

Kelvinin mainitsema "se" on kyllä myös aika puistattava..

10/60 | 

Itse oon niin paljon kauhuleffoja katsellut, ettei enää oikein mikään hetkauta :/ Aika harmi sinällänsä. Suosikkini ehkä kaikista kauhuleffojen hahmoista on Michael Mayers, eli Halloweenista. Ne vanhat Halloweenit pistää edelleen hiukset pystyyn, eikä siihen moni nykyajan leffa pysty.

Pauliina
11/60 | 

Kamalin oli Hellraiser (en muista mikä niistä oli pahin, ne kaikki!). Jäi oikein traumat kun joskus yksin yöllä pimeessä omakotitaloissa katoin noita nuorena. Ei tullut sinä yönä nukuttua!

Rousie
12/60 | 

hmm, en kovin helposti säiky, tai en ainakaan pidä mitään tiettyä hahmoa erityisen pelottavana.. enemmän suuren pelontunteen niin tosi-elämässä kuin elokuvia katsoessa aiheuttaa se tietynlainen epävarmuus, jännitys.

Keijukainen
13/60 | 

Se on ihan 6-0 Noidan Käsikirjan leijuva sininen pää. Jos olet koskaan lukenut kyseistä kirjaa, tiedät TASAN, mistä hirviöstä on kysymys.

Anni
14/60 | 

Katoin ensimmäisen kauhuleffani, Uinu uinu lemmikkini, 6-vuotiaana, ja sain siitä jäätävät traumat! Mut jatkoin silti kauhuleffoilla aivojeni mädättämistä, ne on ihan parhaita :) Mut karmivin ja myös ihanin hahmo on kyllä Freddy Krueger! Se on ollut ihan lemppari penskasta asti :P Oispaskin kivaa päästä halloween pirskeisiin!

Nnso
15/60 | 

Meinasin vastata tähän, että Ring, koska siitä jäi tosi ahistava olo, mutta on vielä sitäki hirveempi elokuva olemassa: Araknofobia! Katoin sen joskus pienenä ja sit näin painajaisia ja nykyään mulla on araknofobia... Success? :D

zenjen
16/60 | 

Pitää olla aika spessu tyyppi kyseessä, jos saa mut ylipuhuttua katsomaan kauhuelokuvan, mikä on aika hämmentävää koska noin niinkuin yleisesti kyllä pidän kaikesta kauhuun liittyvästä :D Oon siis nähnyt naurettavan vähän mitään kauhupätkiä (Hannibalitkin katsoin vasta myöhemmällä iällä kun olin lukenut kirjat noin tsiljoona kertaa, joten se ei mitään vipatusta mussa aiheuta), joten ekana tuli mieleen et vastaan Muumien Mörkö (koska sillon lapsena se oli pelottava!!) :D Mutta kun tuosta pelosta on kuitenkin jo jokunen aika sitten päästy yli niin.. Ringin Samara. En vaan voi sietää!

Maiju
17/60 | 

Psykoa en pysty vieläkään katsomaan, sain traumat lapsena. Näin elokuvan ehkä 10-vuotiaana isäni kanssa ja pelkäsin koko seuraavan yön että isäni tulee pelottelemaan minua äitini vaatteisiin pukeutuneena, kuten Norman Bates konsanaan. En nukkunut koko yönä ja pulssi nousi aina kun kuulin ääniä vanhempien makuuhuoneesta :D En ole sen jälkeen Psykoa katsonut..

Schmecken wollen
21/60 | 

The Ring ja Uinu, uinu lemmikkini ovat olleet kamalimmat kauhuelokuvat kautta aikain. En vieläkään uskalla katsoa niitä vaikka ikää on jo ihan tilastollisen aikuisen verran. Lisäksi se kohtaus Hohdosta, kun se mädäntynyt naisen ruumis nousee sieltä kylpyammeesta, vei yöunet viikoiksi vaikka elokuva ei muuten niin säikyttävä ollut :)

Sonja
22/60 | 

Braindead on "karmein" kauhuelokuva. Ja se rotta-apina karmein kauhuolento. B-luokan horror on parasta. :)

Eeva
24/60 | 

Jotenkin kauhuleffoista on parhaiten jäänyt mieleen Kaunan nariseva pikkupoika... muistan kun ajoin elokuvateatterista pimeällä yksin kotiin tuon elokuva jälkkeen ja odotin koko matkan kuulevani sen narinan auton takapenkiltä.

25/60 | 

Olenpa ehkä hieman tylsä ja sitäkin enemmän nössö, mutta Mörköä, siis muumien Mörköä pelottavampaa ei ole. Ei sillä että olisin nähnyt kovinkaan montaa kauhuelokuvaa. Mutta silti.

26/60 | 

Meinasin vastata Se-elokuvien Pennywise-klovnilla, mutta katsoin leffan viime viikolla ja huomasin, ettei se herätä minussa enää suurensuuria kauhun tuntemuksia.

Jollei aamuista peiliinkatsomista lasketa, eniten minua pelottaa The Human Centipede -elokuvan hullu tohtori. Jos totta puhutaan, äijä pelottaa minua niin helvetisti, etten ole pystynyt katsomaan kyseistä elokuvaa. Klikkasin itseni joskus traileriin ja voi paavin pillit - siellä seikkailee köyhän miehen Alan Rickman, jolle ihmiskeho on vain väline, eikä mikään mahdotonta.

Jos tässä blogissa saa sanoa paska, niin voin kertoa, että pelkkä traileri pelottaa minulta paskat housuihin.

MaeuDarling
27/60 | 

Killer klowns from outer space, hirveintä (oikeastaan parhautta) suoraan vuodelta -88! Pellet muuttamassa ihmisiä vaaleanpunaisiksi hattaroiksi, popcornit jotka muuttuvat ihmisiä syöviksi hirviöiksi, värikäs ja petollinen sirkusteltta, leffan juoni, musiikki (the Dickies!), lavastus ja puvut ovat kyllä näkemisen arvoinen!

http://filmgoer.fi/blog/wp-content/uploads/2010/10/killer.jpg

sohvi
28/60 | 

'say his name 5 times into the mirror'

En aio testata, kyllä oli sen verran pissit housussa tämän leffan kanssa.

Candyman.

Andorra
29/60 | 

Mun ikikammotukseni on ehdottomasti Michael Myers leffasta Halloween, ja kyse siis siitä alkuperäisestä v. 1978 (+ jatko-osasta v. 1981) leffasta. Kaverin kanssa katsottiin ko.leffaa 10-vuotiaina (ai ai, missä vanhemmat...) 80-luvulla ja se jätti ikuiset arvet, siis ihan OIKEESTI. Pelkäsin vuosikausia hysteerisesti pimeitä rappukäytäviä, koska leffan jatko-osassa juostaan tappajaa karkuun pimeässä sairaalassa ja juuri ja juuri ehditään hissiin pakoon. Muistan ikuisesti leffan loppumetreillä kuinka psykopaatti Michael raegoi nimeensä kääntämällä päätään kuin kuunteleva koira......HYIIIIIIII, IIIIK.

Saana
30/60 | 

En minäkään pääse paikalle, mutta pakko jakaa myös omani. :D En usko, että kovinkaan monelle on tuttu, mutta Doctor Whon ekan tuottarin (2005) kaasunaamaripäinen lapsi on kyllä hirvein ikinä... Siinä vaiheessa kun se pentu ilmestyy ääneti, kallistaa päätä ja kysyy "are you my mummy", tekee mieli juosta seinistä läpi. :D

Muita ikikammotuksia on Orpokodin pussipäälapsi, Pan's Labyrinthin kammotus joka aiemminkin jo mainittiin, Doctor Whon Weeping Angels ja - uskokaa tai älkää - Jurassic Park ykkösen raptorit. :DD Pelkään niitä edelleen ihan jännät housuissa.

Riikka
32/60 | 

Sepä se. Kingin ihan hirvein luomus. Putkeen kuin kirjat ja kuuntelin Remiä. Sittemmin en ole voinut kuunnella kyseistä bändiä ilman että puistatuttaa. Ja pelkään pellejä kuin ruttoa. Ihan olen aikuisenakin juossut jotain ihme pantomiimikkoa karkuun.

Eeva*
33/60 | 

Uinu uinu lemmikkini-elokuvan nainen, joka makaa sängyllä, selkäranka katsojaan päin..Luut erottuu selästä hyvin ja on aivan friikin näköinen hapsuhiuksiluuranko! (elokuvan näin kun olin noin 7 vuotias, ja näin siitä monta viikkoa painajaisia..Ja edelleen saan melko vaivattomasti ylivilkkaan mielikuvitukseni pimeällä valloilleen kun ajattelen tätä kohtausta! :D)

nanna
34/60 | 

Ehdottomasti Kaunasta se pikkupoika ja vahvana kakkosena Saw:in nukke. Nää kaksi pelottaa varmaan vielä kuuskymppisenäkin :D

Niina K
35/60 | 

Ehdottomasti pahin traumanaiheuttaja teininä oli Manaaja (The Exorcist). Tässä elokuvassa nuorta Regan nimistä tyttöä riivaa demoni. Olin itse tuollon n. 12-vuotias ja voit uskoa, että osui ja upposi!! En uskaltanut nukkua kahteen viikkoon.. äidille uskaltauduin kertoa vasta parin viikon unettomien öiden ja painajaisten jälkeen itkusilmässä, että mitä oltiin kaverin kanssa menty luvatta tekemään :). Vasta reilu 8 vuotta myöhemmin menin katsomaan elokuvan uudestaan, kun leffateatteriin tuli tämä Directors Cut -versio, jossa muutamia lisämausteita vielä. Kamala elokuva, vieläkin nostattaa niskakarvat pystyyn!!

Heidykkä
36/60 | 

Joukko Zombieita on jotain todella hirvittävää. :S

Jos tosielämän hirviöitä saa mainita, niin lauma nälkäisiä hyeenoja! Hyeenoissa ja Zombieissa on paljon samaa. Ne esimerkiksi syövät toisia olentoja elävältä. Karmivaa!

Molly
37/60 | 

Katsoin aikuisiällä vuoden 1974 Teksasin moottorisahamurhaajan ja siinä se Leatherface on kyllä niin kammottava hahmo, ettei toista tule mieleen. Huh.

38/60 | 

Tulen aina muistamaan vanhan Taru sormusten herrasta tehdyn animaation, jonka Klonkku oli aivan järkyttävän pelottava.

collector
39/60 | 

Kautta aikojen hirvein, pelottavin, ja rumin kauhuhahmo on kyllä ehdottomasti Collector. Leffan nimi on lyhyesti ja ytimekkäästi Collector ja päähenkilö, Collector, on naamioitunut mies joka kerää ihmisiä. :( Pelkään vieläkin nukkua yksin kotona!

Tuuli
40/60 | 

Lost Highwayn Mystery Man, se saa kyllä kylmät väreet selkäpiihin. Mä kyllä pelkään kaikkia kauhuleffoja, kun näen niin helposti painajaisia :D

Aksu
42/60 | 

Ite olen kattonut kauhuleffoja ihan skidistä asti ja mitkään normikauhuleffojen möröt tai pahikset ei saa mua pelkäämään. Sen sijaan oon vieläkin ihan traumatisoitunut muumien Möröstä, se on ollut aina ihan hirveän pelottava. Varsinkin ihan ensimmäisissä jaksoissa kun se näytetään. :s

Mariluu
43/60 | 

Piina oli aika kamala mutta kyllä nuoruudesta tuttu Uinu uinu lemmikkini oli paha. Muistan kun serkkutytön kanssa sen katsoin, eikä kumpikaan uskaltanut sen jälkeen mennä eteiseen sammuttelemaan valoja yöksi. :D

Ruusa
44/60 | 

Child's Play:n Chucky. Näin pätkiä leffasta pikkutyttönä ja asiaa ei helpota, että mulla oli silloin Chuckya kovasti muistuttava nukke. Hyi hyi hyi!

mononoke
45/60 | 

Mulla on kyllä monia hyviä/pelottavia elokuvia, mutta jos yks täytyy sanoa niin valitsen Hitchcockin Linnut. Se saa edelleen ihon kananlihalle. Hirveimpiä kauhuhahmoja on taas Gremlins elokuvista ne pahat Mogwait =D

46/60 | 

Huom! EN osallistu arvontaan, koska en pääsisi voittaessani osallistumaan tapahtumaan, mutta haluan silti jakaa oman kauheimman hirviöni.

Olen katsonut elämässäni vain yhden kauhuelokuvan (en uskalla!), joten kauhein hahmo löytyy jostain ihan muualta, Disneyleffasta.

Prinsessa Ruususen Pahatar aiheuttaa edelleen pelonväreitä selkäpiissä, se vihertävä naama ja pelottava ääni pakotti minut pienenä poistumaan huoneesta aina ruutuun ilmestyessään.

Mulanin Hunnipäällikkö kamppailee kovasti kärkisijasta, mutta Pahatar on minulle se ykköspelottelija.

Ei ehkä ihan senlaatuinen kauhuhahmo kuin kysymyksessä haettiin, mutta joka tapauksessa.. (':

Maria
47/60 | 

Pelkäsin nuorempana sitä Scream- elokuvien tappajaa...

Pelotti oieasti katsoa niitä elokuvia vaikka nyt ne tuntuu lähinnä naurettavilta..

Niin ne ajat muuttuu! ;D

margeliini
48/60 | 

Muumien juurikin se mörkö oli pelottava silloin joskus alle kouluikäisenä (samoin rölli...)

Yksi ainut elokuva sen karmivuudesta on jäänyt mieleen, mutta juurikaan sen nimeä en tiedä/muista. Kertoi joistain nuorista jotka seikkaili metsässä ja siellä oli joku psykohullumurhaaja..

Voikun arpaonni suosisi! Haluaisin kovasti ko tapahtumaan! ^-^

sokeri
49/60 | 

Safiiri ja teräs -sarjaa katselin lapsena salaa ovenraosta. Siinä ei oikeastaan ollut varsinaisesti jotain erityistä hirviötä, mutta erilaisilla äänillä, varjoilla ja valoilla saatiin aikaiseksi karmiva tunnelma. Yhdessä jaksossa höyhentyyny muuttui hyökkääväksi joutseneksi... se oli pelottavaa.

ihmemaija
50/60 | 

Kyllä täytyypi sanoa että J.R Dallasista...Se tuli uniin jo aikoinaan ja vieläkin valuvat alasilmäluomet saavat aikaan puistatuksia...Katson edelleen MTV Sarjalta...

urpu
51/60 | 

Michael Myers (halloween.) nuorena, elokuvan ensimmäistä kertaa nähtyäni olin varma että ko. hahmo todellakin kiipeää ikkunastani sisään ja jahtaa puukon kanssa. pimeällä en uskaltanut liikkuan piharakennuksemme lähelläkään, sillä se oli selvästi Michaelin piilopaikka:D nykyäänkin jos kuulen nimen mainittavan tai näen pätkiä elokuvista, saan kylmiä väreitä ja vainoharhaisesti vilkuilen ympärilleni. Halloween-elokuvien naamarikasvoinen sekopää tuntuu kaikiessa epäloogisuudessaan todelliselta ja lähes elävältä hahmolta :D hrrrr

52/60 | 

Haha! Ensimmäisenä mieleen tuli Disneyn vanhoissa piirretyissä seikkaileva punainen karvainen hirviö jolla on tennarit. Pelkäsin sitä pienenä aivan hirvittävästi! :D Nyt kun olen jo iso, en suostu katsomaan kauhu-leffoja. EN! Joten "suosikki" hahmoksi taisi jäädä kyseinen Disney-luomus. :)

Ksenia
53/60 | 

Ihana kysely!

Olen katsonut kauhua suhteellisen paljon, ollakseni sellainen pupuhousu kuin olen. Olen kärsinyt painajaisista ja sydämentykytyksistä yksin kotona kaikenlaisten mörköjen tähden, mutta yksi on ylitse muiden: Tappajahai.

Nähdessäni Tappajahain alle kymmenen vanhana olin että meh. Uinu uinu lemmikkini oli ihan kamala, samoin se pahis, joka Elvira, Mistress of the Darkissa saa korkokengästä otsikkoon (Elviraa rakastin jo pienenä). Se hai oli näiden rinnalla kesy ja näytti jo silloin huonolta erikoistehosteelta.

Niin vain kävi, että tähän päiväänkään mennessä en ole päässyt uimispelostani. Pelkään hysteerisesti kaloja, kalmareita ja etenkin niitä haita, jotka mielikuvissani vaanivat minua viatonta uiskentelijaa syvyyksissä, valmiina hyökkäämään koska tahansa. Rakastan uimista, ja syytän Tappajahaita henkisistä vammoista, jotka olen saanut. Jos ikinä näen sen hainperkeleen, potkaisen sitä nekkuun.

Jenni
55/60 | 

Täytyy kompata paria edellistä: se silmät kämmenissä -tyyppi Pan's Labyrinthistä oli ihan älyttömän kauhea. Koko kohtaus oli niin hidastempoinen ja jännityksentäyteinen. Katsoin sitä sormien välistä :/

riik
56/60 | 

Pahin kaikista minulle Hohdon tyttökaksoset käytävässä. Kuva on iskostunut jonnekin takaraivoon. Toivottavasti en saa kaksosia.

teekissa
57/60 | 

Pelkäsin vaikka kuinka pitkään Scooby Doo -sarjassa ollutta lumimiestä. En muista edes kyseistä jaksoa kunnolla, enkä tarkalleen miltä tämä hirmuinen lumimies näytti, mutta jokin hyytävä fiilis on silti jäänyt selkärankaan kyseisestä hahmosta. Melko surullista, kun kyseessä ei ole kuitenkaan mikään kauhuleffa. :D

LauraL
58/60 | 

SE ja Chucky, se on pelottava ja chuckystä tulee sellanen "eikö toi nyt jo kuole"-fiilis. Mutta sellasia hirveimpiä on kaikki alien-örkkimörkit, mistei tiedä mitä ne on, mutta lima lentää ja raajat viuhuu ja ihmisiä kuolee.. Ja tappajahai on kans aika piinallinen tapaus.

RockDoll
59/60 | 

Freddy, do I need to say more?

Täälläkin muuten suunnittelu jo pitkällä. Sekä etkojen että asun. :)

Signeh
60/60 | 

Tiedän että arvonta aika ohi mutta pakko jakaa että kyllä se kauhein ja minua useamman yön pelottanut hahmo on elokuvasta Jeepers creepers. En tiedä miksi hahmo vei niin yöuneni mutta en edelleenkään uskalla katsoa leffaa uudestaan.. Ainakaan yksin..

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu