Myönnetään että hienoinen epäilys iski lueskellessani hortensian hoitoon liittyviä juttuja ja törmätessäni väitteeseen että kasteluveden happamuus määrittelee kukan värin. Mutta tuli tässä todistettua kyseinen väite todeksi ja samalla selvitettyä että meidän kaivovesi ei ole hapanta. Happamassa maassa hortensia kukkii sinisenä, ja näin oli vielä silloin kun tämä kyseinen kukka meille ostettiin:


Uudet kukinnot hohtavat vaaleanpunaisina! Ei ole mikään ihan pieni muutos tämä värin vaihtuminen:


Kaikkea sitä.

Kommentit (3)

JK
1/3 | 

Voi eeeeiii, sininen hortensia on kauniimpi. :D Valkoisestakin tykkään. Ja sinisen saa pysymään sinisenä ainakin tällä kikkakolmosella eli juottamalla sille piimää kasteluvedessä.

krista
2/3 | 

Oho vau! Mullakin oli sininen hortensia mutta tapoin sen kovin nopeasti :/ Upotin sen tonne pihamaalle, josko se kasvais ens kesänä! En kyllä ottanut selvää voiko hortensialle tehdä niin, mutta tää mun kukkien hoito on kokeilemista ja erehtymistä :)

Kokeile saatko muutettua kukan takasin siniseksi! Se oiski jännää :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011